Samata čeka zeleno svetlo Turaka, u Zvezdu stiže i reprezentativac Rumunije?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 10.07.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" rešavaju goruće pitanje.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Svakoga dana novo ime, tako izgleda potraga Crvene zvezde za napadačem, ako bacite pogled na natpise u medijima.

Poslednje u nizu je takođe veoma zanimljivo.

Sportski žurnal preneo je informaciju da je Zvezda praktično završila sve u vezi transfera fudbalera Univerzitatee iz Krajove Jovana Markovića (21).

Rođeni Beograđanin igra na poziciji napadača i ima tek 21 godinu što ga čini "bonusom", a prošle sezone je u dresu kluba iz Krajove postigao 13 golova na 44 nastupa u svim takmičenjima.

Marković je postao i reprezentativac Rumunije upisavši do sada tri nastupa, ali on neće biti jedino osveženje za ekipu "crveno-belih" u napadu.

Žurnal takođe prenosi da Zvezda čeka dolazak Mbvane Samate (29) iz Fenerbahčea odakle bi stigao kao pozajmljen igrač jer Turci na njega ne računaju ove sezone.

Samata je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Antverpenu gde je na 41 utakmici postigao devet golova u svim takmičenjima, uostalom i tri na šest nastupa u Ligi Evrope.

Dolaskom ove dvojice igrača, Zvezda će verovatno završiti sa kupovinom napadača, a sva je prilika da će neko od aktuelnih (Ohi i/ili Pavkov) napustiti klub do kraja prelaznog roka.

U međuvremenu, danas je na programu veliko finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa, a ukoliko verujete u trijumf Srbina posle još jednog preokreta, AdmiralBet vam nudi neverovatnu kvotu 5.20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke