Zvezda saznala ime narednog rivala u Evropi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.08.2021.
22:23
Izvor: Sportske.net

Da li su lošiji od Šerifa?

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa rumunskog Kluža biće rival Crvenoj zvezdi u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kluž je posle 1:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona večeras poražen u Švajcarskoj od Jang bojsa sa 3:1, pa švajcarski tim ostaje u trci za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, dok će Kluž, kao i Zvezda u plej-of za plasman u Ligu Evrope.

Početak meča nagoveštavao je drugačiji epilog, jer je Kluž poveo već u četvrtom minutu meča golom svog napadača Omranija, ali su gosti tu prednost zadržali tek dvadeset minuta.

Sibače je Jang bojsu doneo izjednačenje na 1:1 i najavio preoktet kojhi je usledio već u 25. minutu meča kada je posle loše reakcije defanzivaca domaćih lopta došla do Ngamelea koji sa dvadesetak metarapostiže lep gol za 2:1.

A da u drugom poluvremenu ne bude veće neizvesnosti, potrudio se Sibače još jednim golom u 42. minuti, posle prodora i asistencije Elije sa desne strame - 3:1.

Pokušali su gosti izmenama u poluvremenu da se ponovo vrate u igru, ali u tome nisu uspeli. A kada je njihov krilni igrač Paun u 63 minutu dobio drugi žuti krton, postalo je jasno da će Kluž u plej-of Lige Evrope i da će tamo biti rival Crvene zvezde.

Srpski šampion će u prvom meču biti domaćin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Wednesday, 11.08.2021
14:58

Sve zavisi od sudija, ako sude nasi, zvzda ide dalje sigurno.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 10.08.2021
22:41

Dakle Zvezda ispada.Kluz je mnogo bolja ekipa od Serifa .Svako zlo.Zvezda je trula,bez kondicije,neuigrana,nista ne funkcionise .1.( Terzic ) Mrkela i Stankovic odmah da idu iz kluba.Pogresni ljudi na pogresnom mestu... L