Zvezda saznala raspored, Braga prva stiže na "Marakanu"

Autor: Aleksandar Golubović
subota 28.08.2021.
09:56
Izvor: Sportske.net

Ključni mečevi protiv Ludogoreca i Mitjilanda.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde započeće grupnu fazu Lige Evrope utakmicom protiv portugalske Brage 16. septembra na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, a protiv istog rivala će 9. decembra u gostima spustiti zavesu na, nadamo se, uspešnu evropsku jesen.

U četiri kola između, izabranici Dejana Stankovića imaće najpre dva gostovanja, a zatim će isto toliko puta biti domaćini.

Najpre će 30. septembra otputovati u Razgrad na gostovanje Ludogorecu, a zatim će tri nedelje kasnije 21. oktobra biti gost na severu Evrope danskom Mitjilandu.

Bugarski i danski predstavnik će u novembru stići na "Marakanu". Najpre će to učiniti prošlosezonski učesnik Lige šampiona Mitjiland, koji u Beograd stiže 4. novembra, a 25. istog meseca posle više od pola decenije podno Ljutice Bogdana istrčaće fudbaleri Ludogoreca.

Crveno-beli se s pravom nadaju da će u najmanju ruku ponoviti dostignuće iz prošle sezone kada su igrali nokaut fazu ovog takmičenja, a ovaj put će im posao biti dodatno olakšan jer će i kao trećeplasirani moći da se kvalifikuju za eliminacionu rundu Lige konferencija.

Kompletan raspored:

1. KOLO (16. septembar, 18.45): Crvena zvezda - Braga

2. KOLO (30. septembar, 21.00): Ludogorec - Crvena zvezda

3. KOLO (21. oktobar, 18.45): Midtjiland - Crvena zvezda

4. KOLO (4. novembar, 21.00): Crvena zvezda - Midtjiland

5. KOLO (25. novembar, 18.45): Crvena zvezda - Ludogorec

6. KOLO (9. decembar, 21.00): Braga - Crvena zvezda

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke