Zvezda se dogovorila, Degenek ''koči'' transfer?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.01.2022.
19:14
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Šta se dešava na ''Marakani''?

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pisali smo i juče na tu temu, austrijski LASK je ozbiljno zainteresovan za iskusnog štopera Crvene zvezde Miloša Degeneka koji ove zime ima dozvolu kluba da pregovara o odlasku u inostranstvo.

Trener pomenutog austrijskog kluba je pohvalno govorio o Degeneku, pa se i očekivalo da čelnici LASK-a kontaktiraju kolege iz Zvezde i pošalju konkretnu ponudu.

Izgleda da se to već dogodilo, jer prema saznanjima do kojih je došao ''Telegraf'', Austrijanci nude Zvezdi 800.000 evra na ime obeštećenja za Degeneka i crveno-beli su to navodno prihvatili, ne želeći da prave probleme igraču koji je u prethodnih nekoliko godina dao ogroman doprinos istorijskim rezultatima Zvezde kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

Međutim, isti izvor navodi i da Degenek još uvek nije uspeo da se dogovori oko ličnih finansijskih uslova sa ljudima iz LASK-a, pa bi ova priča mogla da bude prolongirana. Navodno, Austrijanci Degeneku nude gotovo upola nižu zaradu od one koju sada ima u Zvezdi, pa se australijskom reprezentativcu neće žuriti da tu ponudu prihvati.

Degenek sa Zvezdom ima ugovor do juna naredne godine, a interesovanja za njega bilo je i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, međutim ni tu nije došlo do dogovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke