Zvezda se oglasila i odgovorila Aleksandru Stanojeviću!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.09.2021.
19:54
Izvor: Sportske.net

Teško je verovati da će se na ovome završiti...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Zvanični profil klupske televizije Crvene zvezde na društvenim mrežama odgovorio je treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću na njegove optužbe ranije tokom dana.

Kako je poznato, Aleksandar Stanojević je na današnjoj konferenciji bio revolitran odlukom Zajednice Superlige da podrži Crvenu zvezdu u nameri odlaganja meča sa Voždovcem zbog bolesti nekolicine igrača.

Tim povodom, na Tviter nalogu "Zvezda TV" koji je zvanični profil klupske televizije, osvanuo je opis sa naslovom vesti koja datira s početka ove sezone i kazuje da je superligaški meč Partizana i Metalca odložen. Taj susret je bio odložen zbog obaveza kluba u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Iz Crvene zvezde su podsetili na tu "uslugu" koja je učinjena Partizanu, te su naveli da imaju čak 13 bolesnih igrača i da žele da podsete javnost od koga napad potiče.

"Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi", stoji u opisu "Zvezda TV".

"


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke