Zvezda se pohvalila sa desetoricom reprezentativaca!

Autor: Lazar Nikolić
petak 10.05.2024.
12:46
Izvor: Sportske.net

Velika stvar za crveno-bele.

Povezane vesti

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Jovan Damjanović saopštio je danas imena putnika na Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina koje se od 20. maja do 5. juna održava na Kipru.

Na spisku selektora našla su se čak desetorica igrača iz Crvene zvezde, te će dres sa državnim grbom nositi: Veljko Milosavljević (štoper), Igor Bubanja (štoper), Viktor Stojanović (štoper), Vuk Roganović (štoper), Andrija Maksimović (prednji vezni), Aleksa Vasilić (prednji vezni), Uroš Đorđević (krilni napadač), Đorđe Ranković (krilni napadač), kao i dvojica mlađih: Vasilije Kostov (prednji vezni) i Aleksa Damjanović (napadač). 

Ovim podatkom pohvalio se šampion Srbije na svom zvaničnom sajtu, a o pozivu u reprezentaciju govorio je treći najmlađi debitant u Zvezdinoj istoriji Veljko Maksimović.

"Velika je čast predstavljati Srbiju na prvenstvu Evrope. Igrao sam i prošlo prvenstvo sa godinu dana starijom selekcijom, ali ću dati sve od sebe da sada budemo još bolji i pokušamo da osvojimo takmičenje. Drago mi je što je uz mene, još devet fudbalera koji su iz Zvezde i nadam se da će uprkos našem izostanku u finišu sezone, i omladinska i kadetska selekcija uspeti da osvoji trofeje. Idemo da predstavljamo Srbiju na najbolji mogući način",rekao je on.

Srbija će na Evropskom prvenstvu biti u grupi zajedno sa Ukrajinom, Češkom i domaćinom Kiprom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke