Zvezda se pojačava za Jang bojs, ova dva imena u igri, ko je bolja opcija?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.08.2019.
22:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Stvari se odvijaju baš kako smo i očekivali posle sinoćnjeg trijumfa Crvene zvezde u Kopenhagenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Uprava Crvene zvezde mogla bi u narednih par dana da dodatno pojača ekipu koju će trener Vladan Milojević imati na raspolaganju za dvomeč sa Jang bojsom u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako smo i očekivali, u Zvezdi žele da ojačaju krilne pozicije u ofanzivi, ali i špic napada, pogotovo što je sve izvesniji odlazak Bena do kraja prelaznog roka, možda i Pavkova ili Boaćija.

''Novosti'' večeras otkrivaju da su dve opcije u igri, a to su fudbaler PAOK-a Amr Varda, odnosno napadač Salernitane Lamin Jalo.

Varda je Egipćanin, ima 25 godina, igra na krilnim pozicijama, a član PAOK-a je od januara 2017. godine, kada je došao iz Panetolikosa, ali je potom išao i na pozajmicu u Atromitos.

Sa PAOK-om je pod ugovorom do narednog leta, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na dva miliona evra. ''Novosti'' ističu da bi PAOK da proda Zvezdi 50 odsto ugovora sa opcijom za prvenstvo preče kupovine.

Kada je u pitanju Gambijac Lamin Jalo, on je dve godine mlađi, može da igra i klasičnog špica, ali i krilo, a na ''Transfermarktu'' je procenjen na 1.6 miliona evra.

U Salernitanu je zimus došao iz Kjeva za 1.8 miliona evra, a ugovorom je vezan do juna 2023. godine.

Zvezda će u dvomeč sa Jang bojsom svakako ući jača za oporavljenog novajliju Tomanea, a ne bi trebalo da iznenadi ni ako u konkurenciju uđe i jedan od ove dvojice pomenutih igrača.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 15.08.2019
11:26

Daj neku bombu. A ne ove. dali zajedno 10 golova za sezonu

avatar
Čerek B.
Thursday, 15.08.2019
10:00

Ako je ovo i istina, to svakako nisu pojačanja za Jang Bojse već za grupnu fazu nekog od takmičenja (nadamo se Lige šampiona).

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 15.08.2019
09:46

Ova dvojica i jos 2 krila ali brza !!!

avatar
Zvezdas Sampion
Thursday, 15.08.2019
09:34

varda je veci dribler i brz igrac dovedite vardu a moge oboje

avatar
Šahmat
Thursday, 15.08.2019
05:42

Katai je proverena opcija i sa njim nema greske.Marin i Katai paklen tandem za punu Marakanu.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 15.08.2019
13:26

prerasla je zvezda Kataia

avatar
Nenad Jovanov_fb
Thursday, 15.08.2019
05:23

Definitivno je Varda igrač kakav nam treba. On i Marin čuda da prave kao prednji vezni za Pavkova, Boacija i Bena (može i Ivanic... Što prodaste Krstičića???

avatar
Realni Arthur
Thursday, 15.08.2019
01:02

Iskreno ne svidjaju mi se ni jedan niti drugi, nisu neka bas velika klasa za razliku od igraca koje imamo trenutno, naravno da postoji razlika ali ne bas neka drasticna. Ne znam, valjda ovi nasi skauti to bolje znaju, ne da su se bas proslavili do sada ali ok, posto iza sebe imaju rezultate (vec treca godina redom igramo Evropu) nema sta tu da se pametuje. Imam jednu veliku zelju a to je Markovic, prvo nas je, drugo kvalitetniji od oboje ovih, trece ako hoce ligu sampiona evo snase za njega, pa verujem da ce da mu bude bolje u Zvezdi nego u Dinamo. Ako Markovic trazi milion, pa dajte mu bre aman, zamislite Ivanic -Marin- Markovic pa to bas ozbiljno izgleda i za neke bolje rezultate u LS ako se plasiramo. Ja bih Markovica i to uz dzentlmenski sporazum da ne igra tekmu sa Partizanom u JNA, a na nasem stadionu moze. Da ne bude kao sa Satojkovicem pa da pocne da izigrava veceg Zvezdasa od nase dece, kao sto pokusava Stojke tamo, udvaranje nikome ne treba, jer nikada ali bas nikada niti Stojke moze da voli Partizan kao sto je voleo Zvezdu niti Markovic moze da avoli Zvezdu kao sto voli Partizan, ovo je fudbal, profesionalizam i treb da se vise skinu ovi primitivni stavovi, jer na kraju krajeva svi igraju za pare, nema tu ljubavi ako ne mozes da obezbedis sebe finansijski. Bar to mi iz Zvezd znamo to najbolje, secate se kad nas nije bilo nigde na mapi evrope, ko nam igrao, ko nam dosao, pa nijedno zvucno ime, kao sto trenutno Partizan ima problema da stvori neki jaci tim, nema, para, nema Evrope, i onda sta, pa ja volim Zvezdu/Partizan ali izvini moram da obezbedim sebi buducnost. Eto, ovo je razlog zasto bih ja hteo Markeca u ekipi Zvezde, jer s anjim bi donili na brzini ali i na iskustvu, decko igrao Liverpool, Benfika ako se ne varam itd. Srecno Partizanu sutra protiv turaka, nadam se da uz miran i pametan pristup elimisacete turke, a mojoj Zvezdi HVALA od SRCA za Pobedu od sinoc, jos sam jakim emocijama!!!!!

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 15.08.2019
13:33

samo sto je Markovic zvezdas... naravno da je bolje dovesti markovica nego ove levake. ali sacekajmo da se vidi ispod zita koliko ko uzima... zvezda ne da nema skautin sluzbu vec masaju konstantno to je neverovatno. Imamo 5 krila a nijedan nije za evropu tu ne racunam Marina. Imamo 6 veznjaka nijedan nije za LS osim mozda Jovancica. Koji Kanjas? lik uzeo lovu da peske odradi sezonu u zvezdi u 32. godini.

avatar
vlaar
Wednesday, 14.08.2019
23:58

Brat Ratka Varde

avatar
IvanBB357
Wednesday, 14.08.2019
23:31

Varda je mnogo bolja opcija mada o njemu su se pisale neke seksualne afere da je imao, da je seksualni manijak. Mada kad pogledas koliko starleta ima i koja sve ne juri fudbalere u danasnje vreme, svi fudbaleri bi trebali da budu manijaci :)) Mada mislim da je on mala maca za Ebisilia po pitanju zena :)))

avatar
Wednesday, 14.08.2019
23:26

Meni je licno bolji ovaj Jallow, ovaj egipcanin kao neki centarfor iz nase druge lige.

avatar
Scout Master
Wednesday, 14.08.2019
23:16

Oba fudbalera su odlicna, neka dodju obojica...a Ben i Boaći na prodaju 5 milki za obojicu...puna kapa...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.08.2019
23:06

Nije istina jer pouzdano znam da Zvezda o tim igracima ne razmilja. Ovo je opet dizanje cene igracima preko renomea jedne evropske i svetske, a nase prave srpske Zvezde.