Zvezda slavi rođendan, ulaz besplatan!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 05.03.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli će sa zakašnjenjem napraviti "rođendansku žurku".

Sportske.net/Nemanja Janošev
Sportske.net/Nemanja Janošev

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče proslavila svoj 78. rođendan, a samo dan ranije fudbaleri crveno-belih obradovali su svoje navijače pobedom u "večitom" derbiju.

Danas je odlučeno da rođendanska proslava na stadionu "Rajko Mitić" bude organzivoana na sledećoj prvenstvenoj utakmici 12. marta protiv Novog Pazara i tim povodom ulaz na naš najveći stadion biće slobodan.

"Tradicionalno kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene za sve zaljubljenike u crveno-bele boje, u nedelju 12. marta, kada će izabranici Miloša Milojevića odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara. 

Kao i prethodne sezone posle ostvarene pobede u večitom derbiju, obeležili smo 77. rođendan Crvene zvezde, a ovoga puta 78. rođendan biće proslavljen spektaklom koji se priprema za narednu nedelju.

S obzirom na to da je atmosfera na derbiju bila vrhunska, a podrška navijača od izuzetnog značaja, sigurni smo da će se to ponoviti već protiv Novog Pazara i da će zvezdaši, koje očekuju brojna iznenađenja u što većem broju ispuniti tribine stadiona “Rajko Mitić”, stoji na sajtu crveno-belih.

Prethodno Zvezdu očekuje teško gostovanje TSC-u u Bačkoj Topoli, a taj meč 25. kola Super lige Srbije igra se u utorak od 18.30 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke