Zvezda - Šta sada, ko će biti starteri u Razgradu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.09.2021.
20:52
Izvor: Sportske.net

Odlaganje ovoga puta nije opcija, Stanković će morati da nađe alternativna rešenja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Još od večitog derbija Crvena zvezda ima problema sa velikim brojem bolesnih igrača. Najpre se mislilo da je u pitanju samo stomačni virus, zbog čega je odložen prvenstveni meč sa Voždovcem, ali danas se ispostavilo da su četvorica igrača zaražena koronavirusom.

U pitanju su golman i kapiten Milan Borjan, štoperi Aleksandar Dragović i Miloš Degenek, kao i ofanzivni vezista Aleksandar Katai.

Za Borjana i Dragovića se pisalo da imaju problema sa stomačnim virusom, a za razliku od golmana, izgledalo je da se Zvezdin iskusni štoper oporavio, pa je nastupio protiv Novog Pazara za vikend i čak postigao gol, a strelac protiv Pazaraca bio je i Aleksandar Katai.

Šta je tu je, Zvezda će u četvrtak u Razgradu morati bez njihove pomoći protiv Ludogoreca u drugom kolu grupne faze Lige Evrope, pa se sada postavlja pitanje koju bi startnu postavu mogao da izvede na teren trener Dejan Stanković.

Kada je u pitanju štoperski tandem, za očekivati je da ga u četvrtak čine Strahinja Eraković i Radovan Pankov. Borjanovo mesto zauzeće iskusni Zoran Popović, a Kataijevo najverovatnije Filipo Falko. Ovome treba dodati i da su probleme sa povredama imali i Ben i Pavkov koji su propustili nekoliko prethodnih utakmica.

Prema tome, Zvezdin sastav bi u Razgradu mogao da izgleda ovako:

Popović - Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić - Sanogo, Krstičić, Ivanić, Kanga, Falko - Dioni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Tuesday, 28.09.2021
22:07

bas je bezvezna ova uefina zdrastvena komisija, a postoji uredna medicinska dokumentacija