Zvezda - ''Stop'' pojačanjima do daljnjeg!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.07.2014.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dok trener Nenad Lalatović često ističe da je njegovom timu neophodno još nekoliko pojačanja, kako bi mogao da se nada odbrani titule, novi sportski direktor Zvezdan Terzić smatra da Zvezda ima mnogo većih problema koje treba hitno rešavati.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao i prošlog leta, u Zvezdi i sada ima dosta aktivnosti kad su u pitanju pojačanja, već su od početka prelaznog roka došla četvorica novih igrača (Gavrić, Đorđević, Kahriman, Despotović), ali s obzirom da je nekolicina standardnih prvotimaca iz prošle sezone napustila Marakanu, novi trener Nenad Lalatović veruje da spisak pojačanja nije ni izbliza zaključen.

On je to potvrdio i u razgovoru sa novinarima na kraju priprema u Sloveniji, napomenuvši kako bi aktuelnom igračkom kadru biti neophodno još otprilike pet-šest novih igrača, za ostvarivanje najviših ambicija u sledećoj sezoni.

Delovalo je ovih dana i da će tako i biti, jer je kao ''gotova stvar'' najavljen transfer Bosančića iz korejskog Gjongnama, a pominjala su se još neka imena, poput Obenga Regana iz Napretka, pa i Marka Milinkovića.

I kada se očekivala potvrda Bosančićevog transfera, usledio je ''hladan tuš'', ili povratak u surovu realnost.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose kako je sportski direktor Zvezdan Terzić poručio da je neumesno iz dana u dan najavljivati nova pojačanja, kad je Zvezda u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

On je naglasio i da uprava crveno-belih neće žuriti po tom pitanju, već će se sačekati epilog kontrolnih mečeva u Belgiji, protiv Genka 16. jula i Mehelena tri dana kasnije.

U zavisnosti od onoga što Lalatovićev tim bude prikazao u tim utakmicama biće donete odluke o mogućim novim pojačanjima. Do tada, bar tako tvrdi Terzić, neće biti novih transfera na Marakanu.

''Posle Belgije, uradićemo analizu i odlučiti koji profil igrača je potreban Zvezdi. Do tada je sve stopirano. Imamo sasvim dovoljno vremena do početka prvenstva i nećemo da se zalećemo'', izjavio je Terzić i takođe potvrdio da ima određenih ''papiroloških problema'' kad je u pitanju najavljeni dolazak Bosančića.

Prema tome, Lalatović će morati da se osloni na postojeće snage, koje su mu u Sloveniji dale razloga za blagi optimizam u kontrolnim mečevima protiv slovenačkih ekipa.

Ipak, prava slika će biti viđena u Belgiji.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke