Zvezda sve utakmice u Kupu ove sezone igrala u Beogradu, Partizan do finala bez primljenog gola!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.04.2021.
17:52
Izvor: Sportske.net

Ni finale neće biti izuzetak, bar kada je Zvezda u pitanju.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Još uvek se ne zna ko će biti domaćin finala Kupa u kojem će se 25. maja sastati Crvena zvezda i Partizan, ali od danas je jedno sigurno, igraće se u Beogradu, samo je pitanje da li na ''Rajku Mitiću'', ili na stadionu u Humskoj, a odluka će biti doneta žrebom.

Na taj način, Crvena zvezda od šesnaestine finala, pa do kraja takmičenja u Kupu ove sezone neće mrdnuti iz Beograda.

Podsetimo, crveno-beli su startovali utakmicom protiv Zlatibora na ''Rajku Mitiću'', taj meč su dobili 4:2 i plasirali se u osminu finala, gde su odigrali jedini meč na gostujućem terenu, ali opet u Beogradu, protiv Rada na Banjici.

Crveno-beli su tada slavili sa 2:1, a u četvrtfinalu su na svom terenu dočekali IMT i rutinski ga savladali sa 3:0. Konačno, i u polufinalu je Zvezda bila domaćin, juče je na svom terenu savladala Radnik rezultatom 2:1.

Za to vreme, Partizan je gostovo u osmini finala protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i juče protiv Vojvodine u Novom Sadu, u polufinalnom susretu. Na svom terenu je igrao u šesnaestini finala protiv Bačke i u četvrtfinalu protiv Voždovca. Zanimljivo, u ova četiri meča Partizan nije primio nijedan gol, ostvario je ukupnu gol-razliku 8:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke