Zvezda traži dvocifreno obeštećenje za mladog štopera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.06.2022.
12:55
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Perspektivni defanzivac na meti mnogih klubova, ali i dalje nema konkretnih ponuda.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti


Strahinja Eraković je dobrim partijama u dresu Crvene zvezde prošle sezone ozbiljno skrenuo pažnju na sebe. Nije tajna da se o mladom defanzivcu šampiona Srbije uveliko raspituju  mnogi inostrani klubovi, ali konkretnih ponuda još uvek nema.

Prethodnih dana se u srpskim medijima pojavila informacija da je za Erakovića ozbiljno „zagrizao“ moskovski Dinamo, koji je spreman da izdvoji oko sedam miliona evra za usluge perspektivnog štopera.

Ispostavilo se da je to samo „probni balon“ ruskog kluba, koji nije izazvao željeni efekat, s obzirom da su crveno-beli jasno dali do znanja da potražuju dvocifreno obeštećenje za svog mladog igrača.

Kako prenosi ''Sportal'', neke procene su da bi cifra od 12 miliona evra zadovoljila čelnike srpskog šampiona, koji bi u tom slučaju Erakoviću dali zeleno svetlo za odlazak iz Ljutice Bogdana.

Erakovićev agent Zoran Pavlović potvrdio je interesovanje Dinama i još jednog ruskog kluba, ali je takođe istakao da za Strahinju još uvek nema zvaničnih ponuda.

Eventualni Erakovićev ostanak sigurno bi obradovao trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, koji ima ogromno poverenje za novopečenog A reprezentativca Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke