Zvezda u Ivanjici, Partizan dočekuje Radnički

Autor: Milovan Longinov
subota 10.04.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Ovog vikenda igra se 31. kolo Super lige Srbije.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Utakmicama 31. kola, od danas do ponedeljka, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Javoru, dok će Partizan ugostiti Radnički iz Niša.

Prve tri utakmice ove runde takmičenja na programu su danas od 19.00 - trećeplasirani Čukarički će dočekati TSC, Voždovac ekipu Proletera, dok će u Lučanima igrati Mladost i subotički Spartak.

U nedelju se igraju dva meča, a prvi u Ivanjici gde će domaći Javor od 15.00 dočekati lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle velike pobede u "večitom" derbiju i sigurno će želeti da naprave još jedan korak na novoj tituli, dok se Javor bori za opstanak u elitnom rangu.

Javor je trenutno na 12. mestu na tabeli sa 37 bodova, dok je Zvezda prva sa 86 bodova.

Prethodni duel ovih rivala, odigran u prvom delu sezone u Beogradu, završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

Derbi meč 31. kola Super lige Srbije igra se u nedelju od 19.00 kada će Partizan dočekati Radnički iz Niša. Crno-beli su porazom u derbiju posustali u trci za prvo mesto, dok su Nišlije vezale četiri utakmice bez pobeda, pa je ovaj meč značajan za oba tima na psihološkom planu.

Partizan je drugi na tabeli sa 74 boda, dok Radnički sa 38 bodova zauzima desetu poziciju.

U prvom delu sezone, Radnički je u Nišu pobedio Partizan sa 1:0.

Preostalih pet mečeva ovog kola na programu je u ponedeljak. Prvo će se od 16.00 sastati Indjija i Bačka, dok će od 18.00 snage odmeriti Napredak - Mačva, Rad - Novi Pazar, Radnik - Metalac i Vojvodina - Zlatibor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke