Zvezda u minusu! Sanogo povredio golmana Radnika, rezervni odbranio penal Falku, a onda...

Autor: Darko Mitrović
subota 17.04.2021.
19:53
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva dešavanja na ''Rajku Mitiću'' ove večeri.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice 32. kola Linglong Superlige, Crvena zvezda - Radnik 0:1.

Zvezda je od samog starta krenula silovito, već u drugom minutu je Ivanić imao odličnu priliku za gol, ali je loptu uputio nedeovoljno snažno ka golu, pa je jedan od gostujućih igrača stigao da je izbije ispreed gol linije. Odmah zatim još jedan opasan napad Zvezde, nekoliko izblokiranih šuteva i na kraju korner, ali su Surduličani nekako uspeli da se odbrane.

U petom minutu odličan šut Ivanića sa ivice kaznenog prostora, iskosa sa leve strane, ali je golman Kostić još bolje intervenisao. Usledio je novi korner, a posle njega Sanogo neoprezno startuje na golmana Kostića, koji je posle ukazane pomoći uspeo da odigra još samo 15 minuta, a onda ga je zameno Ranđelović.

Kostić je još jedan fudbaler koga je Sanogo nesmotreno povredio u Zvezdinom dresu, ranije je to učinio u duelima sa Docićem iz Čukaričkog, ili Sumom iz Partizana.

Zvezda je u međuvremeno stvorila još par prilika, pretio je i Gavrić, a u 24. minutu, posle šuta Gobeljića, fudbaler Radnika Stojanović rukom zahvata loptu i za sudiju nije bilo dileme - penal za Zvezdu. U odsustvu Kataija i Bena, sa bele tačke je šutirao Filipo Falko, ali je rezervni golman Radnika uspeo da zaustavi taj udarac.

Ovaj detalj je svakako doprineo samopouzdanju gostujućih fudbalera, koji su u 35. minutu uspeli da povedu. Bila je to brza kontra, duga lopta je upućena ka Milovanoviću, Zvezdin štoper Radovan Pankov ju je na trenutak prekinuo, ali u pokušaju da vrati loptu golmanu Borjanu, to je učinio preslabo, pa Milovanović osvaja loptu i šalje iza leđa istrčalog golmana Zvezde - 0:1.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke