Zvezda u velikom problemu, preti joj izbacivanje iz Evrope i zabrana kupovine!?

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.09.2021.
11:14
Izvor: Sportske.net

Italijani ne popuštaju, imaju i valjan razlog...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda bi mogla da upadne u veliki problem zbog lošeg poslovanja.

Naime, italijanski mediji pišu da "crveno-beli" još uvek nisu platili Lećeu ni cent od 1.000.000 evra koliko je iznosilo obeštećenje za Filipa Falka prošle zime.

Iz tog razloga, predsednik italijanskog kluba Saverio Damijani se obratio tribunalu FIFA koji je naložio Zvezdi da isplati pomenutu sumu novca u što kraćem roku.

"Falko je jedan od komplikovanijih slučajeva sa kojima smo se suočili prošle sezone. Ponudili smo mu novi ugovor sa povećanjem plate ali je on odbio jer je imao drugačije ambicije. Otišao je u Crvenu zvezdu koja se prilikom transfera obavezala na određene finansijske korake. Ti koraci su značili da je Zvezda do sada trebalo da nam uplati 1.000.000 evra. Po 500.000 evra u januaru i junu. A do sada nije uplatila ni evro. I onda je Falko tražio od nas da mi odustanemo od th finansijkih potraživanja. Tu je nastao konflikt. Ne treba biti baš posebno maštovit da shvatite o čemu se radi...", kazao je Damijani.

"FIFA tribunal se oglasio u vezi Falkovog slučaja. Prvostepena presuda je već doneta, a pored 1.000.000 evra koje nam duguje, Zvezda je obavezna da plati penale i kamate. Ta presuda je zvaničan akt i ako je Crvena zvezda ne bude poštovala, izgubiće licencu za takmičenje u evrokupovima", otkrio je on.

Pored toga, Zvezda bi se mogla suočiti i sa zabranom registracije novih igrača u naredna dva prelazna roka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 04.09.2021
09:39

Е, кукавци, сињи...

avatar
Slavko1234
Friday, 03.09.2021
16:48

kod nas svi navikli da muljaju, tako i grobari ostali bez obestecenja za Asana, covek bukvalno pobegao.