Zvezda ugostila slepe i slabovide, Milan Kalinić komentarisao

Autor: Nemanja Janošev
utorak 27.02.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Zvezda je još jednom ugostila ovo Udruženje.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

FK Crvena zvezda je ponovo ugostila Udruženje slepih i slabovidih Beograd koji su uz komentatorski prenos glumca Milana Kalinića mogli da uživaju u utakmici sa Čukaričkim.

"Zvezda nastavlja tradiciju da brine o ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, te smo kao i protiv Voždovca ugostili slepe i slabovide. Imali su priliku da uživaju u novom Zvezdinom trijumfu, čime se crveno-belo proleće u potpunosti nastavlja, a čitav doživljaj ulepšao im je glumac Milan Kalinić koji je sa maksimalnom pažnjom uspeo da dočara sve ono što se dešavalo na terenu. Karakteristično, u svom stilu, Kalinić je uz sijaset duhovitih opaski napravio fantastičnu atmosferu, a naši gosti su bili u prilici da osete pravi duh Marakane. Svemu tome doprineli su i fantastični navijači koji su i juče bili naš 12. igrač", stoji na sajtu Zvezde.
 
Ljudi iz Udruženja slepih i slabovidih su i krajem januara bili gosti u Muzeju FK Crvena zvezde, kao i protiv Voždovca, a klub dodaje da će nastaviti ovu akciju i na narednim susretima na "Marakani".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke