Zvezda zove članove na trening kako bi podržali akciju

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.01.2020.
20:13
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ima novu akciju u želji da dostigne 50 hiljada članova.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je baš uporna u nameri da dostigne 50 hiljada članova i možemo reći da su na dobrom putu.

Najnoviji poziv upućen je navijačima koji su članovi i koji žele da prisustvuju treningu prvog tima koji će se održati u petak ispod severne tribine stadiona "Rajko Mitić" od 11 časova.

Nova akcija Crvene zvezde se zove "1+2 do 50000", a Zvezda očekuje od svakog seniora da tokom 2020. godine obnovi svoju članarinu i učlani po dva nova člana.

Poziv je uputio i predsednik kluba, Svetozar Mijailović.

"Poštovani zvezdaši, članovi našeg kluba, pravi je trenutak da vidimo šta je naša Zvezda postigla u godini za nama i koliko smo i sebe ugradili u uspehe voljenog kluba. lma mnogo dogadaja koje sa ponosom ističemo iz odlazeće godine i radosno ih se sećamo: jubilarna 30. titula, triler u Kopenhagenu, drugi uzastopni ulazak u Ligu šampiona. Pored svih ovih uspeha, finansijske stabilizacije kluba kao i velikih infrastrukturnih radova na stadionu "Rajko Mitić", u javnosti je ostalo manje primetno da zvanično imamo preko 27.000 članova kluba. Ponosni smo na svakog člana koji je sa Zvezdom prolazio kroz uglavnom radosne, ali ponekad i teške momente tokom 2019. godine. Naročito smo ponosni što je svaki dinar od članstva otišao u Zvezdinu fondaciju koja ima cilj da pomogne razvoju kluba, a posebno Omladinskoj školi i veteranima", rekao je predsednik Crvene zvezde.

"Zato vas pozivamo da nam se pridružite u akciji da svaki član kluba obnovi članarinu, ali i učlani po dva nova clana i svi zajedno približićemo se onome što je nas veliki, zajednički cilj i san: 50.000 članova FK Crvena zvezda. Deluje nemoguće? Pre samo dve godine izgledala je tako i cifra od 27.000 članova, a ona je sada stvarnost koja nas uči da ciljevi uvek moraju da budu visoki, jer veliki klubovi samo tako ostaju veliki. A mi to svakako jesmo", rekao je Mijailović.

Servis za članstvo će u petak raditi od 9 do 17 časova, a kancelarija je na zapadnoj tribini, ulaz pored Muzeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Friday, 10.01.2020
09:31

Pa ja neću da produžim članstvo zbog forsiranja stranaca tipa Van la Prevare i drugih kombinatora,a ne da učlanim još nekoga. Prvo radite normalno pa onda zovite članstvo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 09.01.2020
23:01

Ponosi se osvojenim kvalifikacijama za državno prvenstvo iz 1946. bez Vojvodine i Kosova i Metohije, ponosi se promašenim penalima 2 metra iznad prečke u Kopenhagenu,ponosi se trećim uzastopnim ulaskom u grupu uz pomoć sudija, ponosi se finansijskom stabilizacijom u kojoj su više potrošili samo na tim nego što su zaradili, ponosi se velikim infrastrukturnim radovima od kojih je najveći instaliranje tenka ispred stadiona, ponosi se sa 27000 članova, a toliko pretplatnika ima jedan Željko Pantić, ponosi se što je svaki dinar od članstva otišao na razvoj kluba. Uuups, pa zar ovo poslednje nije nešto što je normalno, zar se ranije nije tako radilo? A ne ponosi se time što 11 na 11 u LŠ ima 0-0-6 i 0:20, što je Bajern izveo 14 kornera za poluvreme u Beogradu, što sat vremena nisu prešli centar u Kopenhagenu, što protiv Bajerna i Partizana za 270 minuta nemaju šut u okvir gola, pobedama protiv Inđije, Napretka, voždovca, bodom u Ivanjici, golovima sami sa stative, sa peterca, sa penala, uz asistencije protivničkih golmana i igrača, autogolove, zvezdanaesterce i to da im je vrednost tima višestruko pala nakon ove jeseni u odnosu na pre.