Zvezdaši duhoviti, ko je bolji, Marin ili Katai? Posebna zahvalnost za jednu suprugu! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.10.2020.
20:56
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi tvitovi nakon pobede Crvene zvezde.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Crvena zvezda je odigrala najbolju utakmicu ove sezone i to baš u Ligi Evrope protiv Slovana iz Libereca, krajnji rezultat dovoljno govori, bilo je 5:1, a moglo je biti i ubedljivije da su iskorišćene još neke kolosalne šanse.

Navijači su, naravno, prezadovoljni novim izdanjem Crvene zvezde, posebno nakon slabijih rezultata u poslednje tri utakmice kada ekipa  nije postigla gol iz igre.

Večeras je sve nadoknađeno.

Evo nekih tvitova, navijači su bili i duhoviti i zahvaljivali se Tei Katai iz dobro poznatih razloga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Friday, 30.10.2020
01:19

Katai je inace sjajan igrac..

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 29.10.2020
22:23

Катаи је већи мајстор са лоптом, али и Марин је класа од играча.

avatar
Dimitrije Petrovic
Thursday, 29.10.2020
22:10

Ne dovodi se u pitanje ko je bolji igrač, katai bez razmišljanja, i individualno i timski čovek je razigrao pola tima, dok je marin ugušio svakog.

avatar
Man united
Friday, 30.10.2020
18:52

Дискутабилно је ко је бољи индивидуално. Марин је у позним фудбалским годинама док је Катаи на врхунцу. Ал једно је сигурно. Марин је бољи тимски играч. Катаи превише солира, и не знам како неко њега може да назове тимским играчем. Био би много бољи када би бар мало ублажио своју себичност.

avatar
Dimitrije Petrovic
Monday, 02.11.2020
02:24

Po meni je katai neuporedivo bolji timski igrač što se vidi najbolje po saigračima, kad je tu bio marin ivanića nije bilo nigde, rodića nije bilo nigde, jedini koji se pomalo isticao bio je ben. Sa kataijem prodisali igrači jer iako dosta dribla ujedno otvata prostor i za rodića i za ivanića plus sjajno asistira iz tih solo prodora po strani. Mnogo više je marin gušio loptu pogotovo pred kraj mandata u crvenoj zvezdi. Moje mišljenje samo, svakako poštujem marina kao jednog od najboljih igrača zvezde u skorije vreme.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Thursday, 29.10.2020
22:01

Eto, pokazali smo grobarima i u evropu zasto smo najbolji srpski klub, zasto igramo evropu, i zasto su oni tu gde jesu...