Zvezdaši ga ne pamte po dobrom, sada sudi Srbiji

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.09.2021.
10:56
Izvor: Sportske.net

Turčin na centru.

@FSSrbije/Twitter
@FSSrbije/Twitter

Povezane vesti

Turski arbitar Halil Umut Meler deliće pravdu na utakmici između Srbije i Luksemburga u Beogradu u subotu.

Sa dobrim raspoloženjem naša selekcija dočekuje Luksemburžane budući da su sa četiri gola u Debrecinu ispratili Katar, a moglo je biti barem još toliko. Oprezni su u taboru srpske reprezentacije pred Luksemburg kojeg ne žele da potcene uprkos tome što svi parametri idu naruku "orlovima".

Luksemburg je otvorio kvalifikacije za Mundijal velikom pobedom nad Republikom Irskom od 1:0, da bi u poslednjem odigranom meču pobedili Azerbejdžan sa 2:1 i sakupili šesti bod do sada.

Želeće da naprave novu senzaciju, ali Srbija će takođe učiniti sve da dođe do tri boda i nastavi u dobrom ritmu ka rezervisanju puta u Katar.

Utakmica u Beogradu igra se u subotu u prijatnih 18 sati i trebalo bi očekivati lepu posetu na najvećem srpskom stadionu. Pravdu će deliti Turčin Halil Umut Meler koji ove sezone nije sudio u Srbiji, ali jeste ekipi koja igra na stadionu "Rajko Mitić".

On je vodio utakmicu u Kazahstanu između Kairata i Crvene zvezde koju je klub iz Almatija dobio sa 2:1. Sudio je solidno taj meč, dobro pratio brojne udarce koje su dobili igrači iz Beograda i svirao čak 15 faulova u korist Crvene zvezde.

Ostaće upamćen protoest fudbalera Crvene zvezde ka pomoćnom sudiji, ali i Meleru smatrajući da su oštećeni nakon gola Makija Banjaka u završnici koji je bio na ivici ofsajda. Njemu će pomagati iste kolege Mustafa Ejsoj i Čevdet Komurčoglu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke