Zvezdaši ne mogu da odole zovu Rusije, Eraković donosi Zvezdi ogromnu zaradu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2022.
09:40
Izvor: Sportske.net

Da li će predstojeći susret u Sočiju biti prilika za konačan dogovor?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je od početka letnje pijace već angažovala dva velika pojačanja, stigli su vezista Kings Kangva i krilni fudbaler Osman Bukari koji su već debitovali na pripremnim mečevima u Sloveniji i odmah ostavili odličan utisak.

Ali, uskoro bi moglo da dođe i do još jednog odlaska, od kog bi Zvezda mogla odlično da zaradi.

Podsetimo, redove srpskog šampiona je već napustio desni bek Milan Gajić koji je postao novi član moskovskog CSKA, a do kraja letnje pijace se očekuje dogovor crveno-belih sa Zenitom oko transfera Strahinje Erakovića.

Klub iz Sankt Petersburga je, prema medijskim saznanjima, ponudio u startu 7-8 miliona evra, ali Zvezda očekuje mnogo više od prodaje svog mladog štopera koji je prošle sezone ostavio sjajan utisak.

Navodno, Zvezda očekuje 12-15 miliona od transfera novog reprezentativca, Srbije, a sada se pojavila informacija da je Zrenit spreman da povisi početnu ponudu koja bi mogla da dostigne deset miliona plus bonusi.

To je već blisko onome što Zvezda očekuje, a s obzirom da će 3. jula Zvezda pdigrati prijateljski meč sa Zenitom u Sočiju, to će biti idealna prilika da se i ovaj posao uspešno okonča.

Erakovićev eventualni transfer u Zenit bi bio samo nastavak serije odlazaka bilo košarkaša ili fudbalera Crvene zvezde u Rusiju ovog leta. Podsetimo, posle fudbalera Gajića se u Moskvu preselio i košarkaš Dejan Davidovac koji je postao novi član košarkaške sekcije CSKA.

Za to vreme, pažnja svetske sportske javnosti je usmerena na tenis i Vimbldon koji je juče počeo. Novak Đoković je prvi favorit za titulu, a kvota na njegovu titulu je 1.44.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke