Zvezdaši u glas: "Nije vredno komentarisanja!" (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.08.2020.
22:06
Izvor: Sportske.net

Navijači nisu baš zadovoljni igrom Crvene zvezde.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je uspela da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i praktično je blizu jedne od grupnih faza evropskog takmičenja.

Ipak, ostaje gorak ukus zbog igre koju je Zvezda prikazala danas, savladala je Tiranu sa 0:1 (0:0), a domaćin je imao veliki broj promašaja. Napominjemo i da je Milan Borjan uspeo da odbrani nekoliko bitnih udaraca, možda je upravo on igrač utakmice, kako je napomenuo neko od navijača.

Šta kažu navijači?

Uglavnom, nezadovoljstvo je prisutno, smatraju da je moralo bolje, evo i nekih tvitova. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 26.08.2020
09:12

U napadu solidno, u odbrani ocajno. Grijesio je Pankov, ali svaki njihov napad mi je izazivao veliku nervozu, nevjerovatno da smo tako neuigrani u odbrani koja je nekoc funkcionisala kao sat. Ocekivao sam da u napadu nece biti lako, ali moramo biti mnogo kompaktniji. Ima i dobrih stvari, Veljko Nikolic npr...

avatar
no name
Wednesday, 26.08.2020
08:25

Nije resenje oterati trenera ovo ne bi ukomponovao ni Murinjo,odma posle dolaska Stankovica sam napisao ako ove igrace usalta bice mnogo dobar trener.Toliko para dati na pojacanja a ja ih nisam video ,pare se zaradjuju na deci a trose na zvezde koji slabo sijaju cak ni nocu.Moja Zvezdo priznaj da je ovo slabo.

avatar
Mario21
Tuesday, 25.08.2020
23:27

Ovo je sve samo ne fudbal. Uzas... Zadnja linija komplet na remont. Od kompletne opreme samo Degenek nesto vredi ali NIKAKO na levom beku. Dok je igrao levog beka kao da smo imali igraca manje na terenu. Ne mozes da poredis Degeneka i Rodica na levom beku. Zasto Rodic nije igrao od pocetka???
Milunovic i Pankov nista, Gobelja standardno nista. Gobelja je srcan ali dzaba to kad znanja nema. Ni da centrira ni da krene napred. Uvek igra na sigurno. Gajic jos gori, ocekivao sam vise od njega, znam da nije igrao ovu utakmicu, govorim o prethodnim utakmicama. Pod hitno kupiti bekove. Ako ima negde sva tri u paketu :)
Tomane nista, daj bre Bocka da vidimo moze li on ista...
Katai manje soliranja.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 25.08.2020
22:26

Срећа наша што су нас Албанци превише респектовали.

avatar
Trajke
Tuesday, 25.08.2020
22:20

Valjda će neko da shvati da su nam pod hitno potrebni desni i levi bek. Sa Rodićem je bilo mnogo bolje, ali i on je zasićen...

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 25.08.2020
22:13

Ovo je bila jedna od najvece bruke i sramote u istoriji Zvezde. Stankovicu da li si ti svestan koliko unazadjujes Milojevicevu Zvezdu. Idi bre iz Zvezde ako si Zvezdas i ako ti je stalo do njenih uspeha. Mi nismo pobedili sto smo bili bolji, nego sto nas je Bog pogledao iako to po igri nismo zasluzili.

avatar
Dorotej
Tuesday, 25.08.2020
22:35

Navijači moramo da tražimo Stankovićevu ostavku. On nije trener za Zvezdu. Što pre uprava to shvati, bolje za nas. U današnjem fudbalskom svetu se traži od trenera rezultat i lepa igra. Rezultat sa ovakvom sramnom igrom nije dovoljan.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 25.08.2020
22:52

Sto je najgore i Milojeviceva zvezda bi ovako dobila ovu utakmicu