Zvezdaška četrnaestočlana porodica gost na "Marakani"

Autor: Nemanja Janošev
petak 02.06.2023.
00:10
Izvor: Sportske.net

Lep gest kluba.

Crvena zvezda
Crvena zvezda

Povezane vesti

FK Crvena zvezda je na proslavi 34. šampionske titule uspešno sprovela akciju "Zvezda je porodica", kroz koju su ugostili najmnogobrojniju zvezdašku familiju od 14 članova, koja je uživala na utakmici protiv Novog Pazara i ceremoniji dodele pehara nakon meča.

Delegacija kluba je doputovala do doma četrnaestočlane porodice, koja ih je sačekala uz osmehe i već spremna u Zvezdinim obeležjima za put prema Marakani. Otac Radojica i majka Jasmina sa svojih dvanaestoro dece su pravi primer da je ljubav prema crveno-belim bojama nasledna i da se prenosi sa generacije na generaciju. Neki od njih su imali privilegiju da prvi put posete stadion "Rajko Mitić", pre svega beba Metodije, koji je rođen u novembru 2022. godine. Klub se pobrinuo da ih po dolasku na najveći srpski stadion dočeka predsednik FK Crvena zvezda - Svetozar Mijailović, koji ih je ugostio u službenim prostorijama i dodelio simbolične poklone. Poseta muzeju je bila neizostavna prilikom dolaska na Marakanu, gde su iskoristili priliku da se fotografišu sa peharima.

 "Kada su zauzeli svoja mesta u svečanoj loži VIP 2 na zapadnoj strani stadiona, članovi porodice Filić, pogotovo mališani, su sa oduševljenjem posmatrali čitav meč, a zatim i tokom svečanog defilea dodele medalja i pehara, što je bio nesvakidašnji doživljaj za njih. Ovo je sigurno bilo nezaboravno iskustvo za najmnogobrojniju zvezdašku porodicu, a pre svega za decu Radojice i Jasmine - Teodoru, Arsenija, Danila, Anastasiju, Sofiju, Vasilija, Filipa, Simonidu, Bogdana, Konstantina, Stefanu i najmlađeg Metodija. Naš klub će i ubuduće nastaviti sa ovom akcijom, a vi ukoliko niste u mogućnosti da priuštite dolazak ili poznajete takvu porodicu, prijavite se na [email protected]", stoji na sajtu crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke