Zvezdi doneo milione i milione - sad je nezadovoljan, traži novi klub!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.10.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net

Uskoro odlazi iz redova crveno-belih.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Aleksa Vukanović je jedan od junaka navijača Crvene zvezde. 

Setimo se kraja avgusta 2019. godine kada je Vukanović postigao jedini gol za Crvenu zvezdu u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, ispostavilo se da je baš taj gol bio presudan da se tada ekipa Vladana Milojevića nađe u elitnom društvu. 

Na taj način je Vukanović golom doneo Zvezdi ogroman novac, ali sada je u nemilosti trenera Stankovića koji ga nije previše uvodio u igru ove sezone. 

Zapravo, učinio je to prvi put u Lazarevcu. 

"Drago mi je da sam bar ušao, jer nisam dugo igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu. Po završetku jeseni biću spremam da tražim novi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to mi je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme", rekao je Vukanović za "Žurnal".

Šta je pravi razlog njegovog neigranja? Reklo bi se da je konkurencija u timu.

"Stvarno to ne znam i neću da ulazim u razloge. Moje je da ćutim i da radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, ne znam... Zaslužio sam više da igram, poštujem odluku trenera. Nikad nisam imao toliki razmak između dve utakmice, čak nisam ovoliko pauzirao ni zbog povrede", rekao je Vukanović.

Nije jedini koji je ranije imao dosta više prostora za igru, podsetimo da su Veljko Nikolić i Njegoš Petrović ranije bili u prvom planu, a sada su uglavnom rezerve. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke