Zvezdi ''dosadila'' ubedljiva prednost!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.04.2016.
22:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

I ovo je jedno od objašnjenja Zvezdinog prvog poraza ove sezone u Superligi...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da ovu sezonu završe kao jedina neporažena ekipa u Superligi.

Bolji od njih večeras su bili fudbaleri Čukaričkog, koji su kao gosti slavili sa 2:1, a posle meča, trener Crvene zvezde Miodrag Božović je konstatovao da bi sve možda bilo drugačije da stativa nije bila saveznik gostiju u 13. minutu, kada je Aleksandar Katai bio u sjajnoj prilici.

Protivnika je pohvalio, ali i naglasio da su njegovoj ekipi večeras mnogo nedostajali navijači.

''Mi smo očekivali da će Čuka sama da nam padne na leđa i da posle toga proslavimo titulu. Normalno, smeta nam to što nije bilo navijača, oni su naša najveća prednost.

Moglo je da bude i 2:2, i 2:4, Čukarički je imao nekoliko odličnih šansi iz kontri. Želim da im čestitam na pobedi, a nemam šta mnogo da zamerim ni mojim igračima'',
izjavio je Božović.

Iakusnog Zorana Rendulića na poziciji štopera zamenio je mladi Miloš Stojanović, ali Božović ne smatra da je i njegovo neiskustvo doprinelo ovakvom epilogu.

''Moramo davati šansu mladim igračima, i davaćemo je i dalje. Ne vidim da je neko poremetio ništa u našoj igri, naročito ne Stojanović. To su godine kada može da se pogreši, ali igrači moraju da se istrpe'', objašnjava popularni ''Grof''.

Zvezda posle ovog poraza ima samo šest bodova više od Čukaričkog, pa se postavlja pitanje da li će crveno-beli ući uzdrmani u sam finiš sezone.

''Istina je da nam je dosadila i ova velika bodovna prednost i da jedva čekamo da se sve ovo završi i da uzmemo trofej. Ali, Čukarički nije bio rival za potcenjivanje, pokazali su da imaju i kvalitet i znanje samim tim što su pobedili i nas i Partizan'',
podseća Božović.

On nimalo ne sumnja da će Crvena zvezda uspešno završiti sezonu i osvojiti šampionsku titulu.

''U fudbalu je sve moguće, ali trebalo bi da se dogodi pravo čudo pa da ne uzmemo titulu. Ne, nisam zabrinut, verujem u ovu ekipu. Znate kako, u porazu se vidi mnogo toga, mnogo više nego nakon pobeda'',
zaključio je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke