Zvezdi pohvale za organizaciju derbija

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.09.2015.
16:53
Izvor: Sportske.net

Na sednici Izvršnog odbora Zajednice superligaša konstatovano je da je FK Crvena zvezda dobro organizovao 149. "večiti derbi" kao i da su napravljeni pomaci po pitanju organizacije u samoj Superligi.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Prethodnog vikenda održan je 149. "večiti derbi" koji je, za razliku od nekih prethodnih, protekao u prilično mirnoj atmosferi.

Na sednici Izvršnog odbora Zajednice superligaša organizator derbija dobio je pohvale a generalno su upućene kritike na pojave kakve su pogrdna skandiranja i korišćenje pirotehnike na stadionima.

Pored toga, na sednici je konstatovan pomak na bolje po pitanju organizacije u domaćem fudbalskom šampionatu pa je tako izraženo uverenje da će u najskorije vreme svi stadioni u Superligi imati reflektore.

Pohvale na dobro obavljenom poslu po pitanju postavljanja reflektora dobili su Javor, Radnik i Mladost koji su u prethodnom periodu finalizirali radove i pustili u rad veštačko osvetljenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Tuesday, 15.09.2015
19:42

Cestitke i grobarima sto su uspeli da popune skoro polovinu juzne tribine, a jos vece cestitke sto su uspeli da probiju ogradu na zapadnoj tribini i pokusali da se obracunaju sa starijim ljudima, zenama i decom koji popunjavaju taj deo zapadne tribine. Smejurija i od kluba i od navijaca.

avatar
Аполо
Tuesday, 15.09.2015
19:01

Derbi je bio odlican, posle duzeg vremena. Organizacija dobra, preduzete mere obezbedjenja (eto kako se moze kad se hoce) i epilog je bio uzivanje u fudbalu. Nadajmo se da ce ovako biti i ubuduce. Navijaci slobodno neka se prozivaju i prepiru, peckaju, samo bez divljanja.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 15.09.2015
18:36

Jeste, za sjajnu organizaciju sa akcentom na to sto su dozvolili da dodje samo pola Juga, sta je tu sjajno? Kad je Partizan to radio vama/njima?!?!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 15.09.2015
20:10

Koliko ja znam to je vise nametnuto nego sto je bila zelja kluba a uostalom na svakom derbiju bude problem izmedju juga i zapada ili istoka, pa bilo je manjih problema i na ovom tako da kako ste posijali tako i zanjete... Naravno ne zelim da kazem da jug nesto gori ili bolji od severa ali je cinjenica da je unazad nekoliko derbija na Marakani bilo problema na relaciji jug-istok/zapad... Od medjusobnog gadjanja bakljama navijaca Partizana, preko pokusaja da se dodje do severa do gadjanja izmedju navijaca Zvezde i Partizana...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 15.09.2015
20:48

A toga nema na JNA?

avatar
Аполо
Tuesday, 15.09.2015
20:28

Pa i ne cudi me uzeci u obzir kako ste prosli put dosli do Severa da se obracunate sa delijama.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 15.09.2015
18:06

Ja sam lično oduševljen derbijem. Meni su se smučila divljanja na tribinama, podržavam strast, pirotehniku, skandiranja ali sve mimo toga mi je pih. Treba da konačno krenemo ka civilizovanijem ponašanju, ipak imamo klubove vrijedne Evrope po istoriji ako ničim drugim.