Zvezdi se "crta" Stankovićev naslednik - On je "čudotvorac"!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 30.03.2022.
18:57
Izvor: Sportske.net

Nedavno je ostvario senzacionalan uspeh.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Dok se Dejan Stanković bori za odbranu šampionske titule, na stadionu "Rajko Mitić" vlada bojazan da bi na leto Crvena zvezda mogla da ostane bez trenera.

Interesovanje za Stankovića konstantno pokazuju klubovi iz Serije A, pre svih Sampdorija i Udineze, ali je mladi stručnjak izjavljivao da vidi svoju budućnost na klupi srpskog šampiona, ipak sve bi moglo da se promeni.

Kako pišu mediji u Severnoj Makedoniji, selektor njihove reprezentacije Blagoja Milevski izrazio je veliku želju da upravo on bude naslednik Dejana Stankovića.

Milevski je sa našim južnim susedima ostvario istorijski uspeh i plasirao se u finale baraža za Svetsko prvenstvo pobedom nad aktuelnim prvakom Evrope Italijom, ali su Makedonci ostali bez plasmana u Katar, jer su sinoć izgubili od Portugalije.

Aktuelni selektor Severne Makedonije proveo je nekoliko godina u Crvenoj zvezdi iz koje je otišao u grčki Iraklis. On je u izjavi za medije u domovini izrazio veliku želju da sedne na klupu "crveno-belih".


"Ja sam zvezdaš. Proveo sam pet godina na "Marakani". Zvezda je u mom srcu. Sve je otvoreno. Za sada nisam razgovarao sa ljudima iz Ljutice Bogdana, ali je Zvezda moj klub", rekao je Milevski.

Dakle, Zvezda ne mora da brine, odličan trener već joj se sam nudi, pa ako Dejan Stanković ode u Italiju lako će se uprava "crveno-belih" dogovoriti sa makedonskim "čudotvorcem".  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke