Zvezdi stigla ponuda za Bukarija od 11.000.000 evra?!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.11.2023.
19:03
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Biće zanimljiva zima na ''Marakani''.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Porazom od RB Lajpciga (1:2) u utora u Beogradu, Crvena zvezda se oprostila od snova da prezimi u Ligi šampiona.

Srpski šampion više nema ni teoretskih šansi da zauzme drugo mesto na tabeli, pa mu ostaje da u direktnom duelu sa Jang bojsom u Bernu pokuša da obezbedi evropsko proleće, ali u Ligi Evrope.

Polako se fokus prebacuje i na domaći šampionat, gde Crvena zvezda trenutno ima šest bodova manje od vodećeg Partizana, ali kako god da se završi ova polusezona, jasno je da će na ''Marakani'' biti značajnih kadrovskih promena.

S tim u vezi, ''Sportal'' večeras prenosi svoja najnovija (nezvanična)  saznanja da je posle meča sa Lajpcigom Zvezda dobila ponudu vrednu 11 miliona evra za brzonogog Osmana Bukarija!

Ime kluba koji je navodno poslao tu ponudu se još uvek drži u tajnosti, a pomenuti izvor navodi da je reprezentativca Gane protiv Lajpciga gledalo ''preko 10'' predstavnika inostranih klubova, i izgleda da je jedan od njih baš ''zagrizao'' da Bukarija već na zimu dovede u svoje redove.

Bukari je u Crvenu zvezdu došao u leto prošle godine iz belgijskog Genta, a za taj transfer crveno-beli su morali da plate tri miliona evra na ime obeštećenja.

Ugovor je potpisan do leta 2026. godine, a od početka ove sezone Bukari je na 15 odigranih mečeva postigao pet golova, od toga dva u Ligi šampiona i četiri asistencije.

Podsetimo, Zvezdina rekordna prodaja do sada bio je transfer Nemanje Radonjića sa 12 miliona u Marsej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke