Zvezdi stigla ponuda za Strahinju Erakovića od 9.000.000 evra!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 06.07.2022.
15:40
Izvor: Sportske.net

Ovo leto ga vodi dalje od Zvezde.

Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©
Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je zvaničnu ponudu neimenovanog francuskog tima za Strahinju Erakovića, prenosi "Kurir".

Veliko interesovanje vlada za mladog srpskog štopera koji je već dve godine standardni prvotimac kluba sa stadiona "Rajko Mitić" i ovog leta bi mogao da se otisne u inostranstvo. 

Posle Zenita i moskovskog Dinama koji su se raspitivali, Strahinja Eraković je na pragu odlaska u Francusku, piše "Kurir". Neimenovani klub spreman je da plati 9.000.000 evra obeštećenja, dok Crvena zvezda očekuje barem 10.000.000. No, dogovor bi svakako mogao da usledi ukoliko se u njega uključe određeni procenti.

Jedini francuski klub koji se za sada dovodio u vezu sa Erakovićem je Olimpik Marsej. Oni su se već opekli u Ljutice Bogdana kada su dovodili Nemanju Radonjića budući da se srpski reprezentativac nije nametnuo, ali ako su oni u pitanju, očigledno veruju da će Eraković biti značajno uspešniji u njihovom dresu.

Iz Crvene zvezde su jasno poručili u više navrata da Strahinja Eraković ovog leta neće napustiti klub pre nego što se završe kvalifikacije za evropska takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke