Zvezdi stiže sjajna suma, otkupljuju štopera!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.03.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Izvesno je da će se to desiti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostala bez štopera Srđana Babića koji je trenutno na pozajmici u ekipi Familikao u Portugalu gde igra dobro, što je dovoljno za taj klub da iskoristi klauzulu i da ga otkupi na kraju sezone, prenosi "Žurnal". 

Cena je od ranije utvrđena i iznosi 1,1 milion evra. 

Ipak, neće kompletan iznos ići crveno-belima, već će 30% od transfera dobiti i Real Sosijedad, što bi značilo da će Zvezda dobiti 770 hiljada evra. 

Babić ima 24 godine, do sada je igrao za Vojvodinu, Real Sosijedad, Crvenu zvezdu i Famalikao. 

Za mladu reprezentaciju Srbije je odigrao 6 utakmica, a bio je veoma bitan igrač kod Veljka Paunovića u reprezentaciji Srbije do 20 godina koja je osvojila Mundijal na Novom Zelandu 2015. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Jovanov_fb
Wednesday, 31.03.2021
12:41

E tako se to kod nas radi, kvalitetni, mladi štoperi, vezisti, bekovi, krila, napadači (našeg srpskog porekla koji bi ostavili ♥ na teren u svakom takmičenju jakih srpskih klubova) se prodaju za siću da bi se dovodila pojačanja od po nekoliko miliona evra (prim.prep. Aleksandar Dragović) za koje niko ne može da garantuje kako će igrati. Bilo je još ovakvih slučajeva, oxóxò, poput: Savića, Jovića, Krstičića, Stojkovića, Radonjića itd... A drže se igrači poput Gobeljića i Rodića (koje naravno niko ne želi da kupi) i to ne samo da se drže već će igrati svaku iole bitnu utakmicu kako bi ih zapazio neki klub iz Južnog Sudana i kako bi bili prodati za 500-600 hiljada evra... Sramota za srpski klupski fudbal...

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 30.03.2021
16:02

Strašno! Bolji je od svih naših štopera zajedno.