Zvezdin "bonus" Radojević: "Nadam se da ću se izboriti za minute!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 06.07.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

Novo pravilo pogoduje mladim igračima.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Prema najnovijim propozicijama Super lige Srbije od naredne sezone svaki tim će na terenu morati da ima dvojicu "bonus" igrača, rođenih posle 1. januara 2002. godine.

Ovaj novitet dobro će doći mladom levom beku Crvene zvezde Viktoru Radojeviću koji se na pripremama bori za status u timu trenera Vladana Milojevića.

Momak rođen 2004. godine zadovoljan je urađenim do sada.

"Sve prolazi u najboljem redu. Odradili smo maksimalno pripremni deo na Zlatiboru i posle dva dana odmora stigli u Rusiju. Uslovi su fantastični, prija i što je vreme malo svežije nego u Beogradu. Mnogo je lakše da se trči i diše, a lično volim da igram i po kiši, tako da se radujem i njoj kad god je ima. Treninzi su vrlo zahtevni, i mogu da kažem da mi teretana najteže pada. Znam da se obično svi žale na trčanje, ali meni to nije problem. Danas smo i košarku igrali, malo da se opustimo i moram da pohvalim Mimovića, odličan je", započeo je Radojević intervjuu za Zvezdin sajt.

Trener crveno-belih Vladan Milojević veruje Radojeviću sa kojim često i individualno radi.

"Pričali smo već na Kipru o tome koliko mi znači to što mi šef Milojević posvećuje pažnju. Voli da radi sa nama mlađima, posvećen je i to mnogo prija. Uigrani jesmo, ali biće to još bolje kad nam se priključe reprezentativci. Imamo i nekoliko novih igrača, ali oni su se već svi uklopili. Atmosfera je zaista odlično. Eto, dočekao sam i da nisam među najmlađima. Ima i mlađih od mene, oni nose rekvizite, taj dril mora da se prođe"jasan je levi bek.

Učiniće sve talentovani bek da se izbori za minutažu u narednoj sezoni.

"Voleo bih da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona i naravno da odbranimo duplu krunu. Što se mene tiče, nadam se da ću se izboriti za minute", završio je Radojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke