Zvezdin dug je ''sažvakana'' tema?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.02.2020.
23:33
Izvor: Sportske.net, elta tv

Generalni direktor Crvene zvezde jedan je od ovogodišnjih dobitnika najvećeg priznanja FS Republike Srpske, Zlatne plakete.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Istim priznanjem, osim Terzića, nagrađeni su i Milorad Vučelić, Vojislav Gajić, Zoran Smileski i Darko Milunović.

Zvezdan Terzić je posle svečanosti govorio za banjalučku Elta TV, jedan deo tog razgovora smo ranije objavili, a između ostalog Terziću je postavljeno i pitanje u vezi aktuelne visine duga Crvene zvezde.

Novinar je, pozivajući se na nedavno objašnjenje predsednika Zvezdinog Nadzornog odbora, upitao da li je tačno da je nekadašnji dug od 60 miliona evra sveden na milion i po.

''Ne bih na današnji dan kada smo došli na proslavu pričao o tim stvarima, to su sve pitanja koja su sažvakana, predsednik Nadzornog odbora je dao jedan iscrpan intervju i sve je rečeno tamo'', istakao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde upitan je i o nekim Zvezdinim neostvarenim željama kada su transferi u pitanju.

''Sve ono što smo hteli, mi smo i doveli'', jasan je Terzić.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 20.02.2020
19:13

Doveli ste sve koje ste hteli? A gde ti je Mirko Topić? Dug sažvakana tema, a rasprodaju igrače na kilo da ne postao kritičan. Jednom zine, dva puta slaže.

avatar
Чарлс Јенкинс
Thursday, 20.02.2020
14:11

Zna li neko koliko kosta karta za tekmu na Karadjordju?

avatar
Ovono
Thursday, 20.02.2020
12:52

Bice prilika u buducnosti da se podsetimo ove i slicnih izjava legendarnog Madija ))) 😂

avatar
Brajkoo
Thursday, 20.02.2020
11:22

Oprastaju svi , ako je Agro banka mogla da oprosti 17 mil eura mogu i drugi

avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 20.02.2020
10:30

Vucelicu i terzic dobili zlatne plakete?
Za sta su to dobili?! U kakvoj ja drzavi zivim kad ovakvi likovi se nagrađuju, umesto da su tamo gde pripadaju i zasluzuju, znate svi na koje mesto mislim.

avatar
Popay
Thursday, 20.02.2020
07:50

Možda jeste “sažvakana” tema,ali ni najverniji to još ne mogu da “progutaju”,
mislim da će još dugo da se “žvače”pa i nakon odlaska Terzića..

avatar
riquelme
Thursday, 20.02.2020
01:43

Auu... Ovo je copy->paste. Svi su prosli kurs, ozbiljno obuceni manipulatori koji ce da zapale u nepoznato kada dodje momenat. Pa svako ko posluje posteno i ko je smanjio dug bi se time pohvalio. Pogotovo ako te smaraju ponajvise za bas tu stvar. Sve sto se krije i sto nije transparentno je nesto sto je neka muljavina! Nema coveka koji se ne bi pohvalio kada bi uradili ful stvar za narod, navijace, klub koji vodi itd. Nema sanse da su smanjili dug sa tih 50-60 miliona za vise od onoga sto je sredjeno tj. oprosteno od banaka. A sto se tice 100+ milki zaradjenih kroz ove 3 poslednje godine se iskljucivo trosilo na konsolidaciju i peglanje da kada zavrse svoju pricu kazu mi smo u plusu par miliona a dug smo smanjili koliko smo mogli tj. da se ponovim koliko budu banke i potrazivaci dugova oprostili toliko ce dug biti manji. Ako ne bude tako ili cu se ja izviniti zagovornicima da san pogresio ali pre ce biti da Zvezda ako ne udje u Evropu na prolece pukli su kao lajsne ako se budzet ne napumpa sa druge strane.

avatar
Doki Daki
Thursday, 20.02.2020
11:21

Privatna banka nikada ne oprašta dug, osim ako ga država ne pokrije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.02.2020
12:33

Nas dug koliki jeste, toliki je i mi ga javno objavimo dok vi vas skrivate kao zmija noge ljepi. Zamisli da ja na vestima o partizanu sirim lazi, zlobu, zavist i patolosku mrznjuu prema partizanu kao sto ti radis na Zvezdinim vestuima ljepi. Vi ste u velikoj zabludi jer mislite da cete na taj nacin postati veci i uspesniji klub od Zvezde, a u stvari tonete sve dublje i dublje ljepi.