Zvezdin Gaja ''kao Dejvid Bekam''! Deki oduševljen: ''Jeste li videli?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.08.2021.
15:37
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo poređenje Zvezdinog trenera.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda već sutra na ''Marakani'' igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa iz Tiraspolja, a na današnjoj konferenciji za medije trenera Dejana Stankovića, jedno od pitanja koje mu je postavljeno bilo je vezano za igru bekova od starta sezone, odnosno da li smatra da mogu bolje kada su centaršutevi, pre svega, u pitanju.

Stanković na njihov učinak gleda znatno drugačije i vidi širu sliku.

''Rodić je protiv Kairata bio jedan od naših najboljih igrača. Gobelja prvo poluvreme jedan od najproduktivnijih igrača, tako da ne vidim gde su to bekovi 'škripali'. Centaršut? Nekad idu te ''podmornice', kako ih ja zovem, pređu lopte preko noge, ali dosta drugih stvari, 'bombastičnih', oni odrade za ekipu. Videli ste Gajin centaršut za Ivanića, kao Dejvid Bekam, iz prve kad je digao, zamalo da damo gol'', pohvalio je Stanković i desnog beka Milana Gajića.

Dakle, problema sa bekovima nema, ali ima sa štoperom Srđanom Babićem i napadačem Milanom Pavkovom koji imaju visoku temperaturu pred duel sa Šerifom, a Stanković je otkrio da je u pitanju stomačni virus.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke