Zvezdin golman se ''naoštrio'' pred derbi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.09.2016.
23:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle dužeg perioda čekanja, konačno je dobio poverenje trenera Božovića. Ukazanu priliku je na najbolji način iskoristio i sada ima razloga da se nada i nastupu u derbiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iskusni Nemanja Supić je prvi put u tekućoj sezoni čuvao mrežu Crvene zvezde i to uspešno u duelu sa Bačkom (2:0).

Doduše, nije ni imao mnogo posla, ali je u prvom poluvremenu sjajnom intervencijom sprečio goste da dođu do pogotka iz stopostotne prilike.

''Želeo bih da se zahvalim šefu na ukazanom poverenju, mnogo mi znači što sam se posle dužeg vremena našao na golu. Zadovoljan sam kako je celokupna ekipa igrala, pokazali smo kvalitet koji posedujemo i ne bih se izdvajao kao pojedinac. Ipak, lično mi podiže samopouzdanje to što nijedna lopta nije završila iza mojih leđa'',
izjavio je Supić, a prenosi klupski sajt.

Sledi derbi, a Supić je posle meča sa Bačkom dobio i pohvale od strane trenera Božovića. Zato ne bi trebalo da iznenadi ni ako ga vidimo među stativama u Humskoj.

''Prija mi kada to čujem, ali od svega mi je ipak najbitnije da smo zabeležili novu pobedu i da u pozitivnoj atmosferi u ekipi dočekujemo utakmicu sa Partizanom. Uvek je dobro pobediti pred važan meč kako bi se tenzije u timu umirile. Nama dobro ide od starta sezone i ne vidim nijedan razlog za brigu'', optimista je Supić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 12.09.2016
08:57

Само да на голу не буде Кахриман јер велика је рупетина. Највећи је кривац што смо испали из Европе.

avatar
Аполо
Monday, 12.09.2016
19:03

Slazem se u potpunosti, nije jedini krivac zbog ispadanja ali je sigurno najveci.