''Zvezdin jedini problem prevelika dominacija u Srbiji''

Autor: Darko Mitrović
petak 01.09.2023.
20:18
Izvor: Sportske.net

Naš nekadašnji reprezentativac prokomentaridao jučeražnji žreb grupa za LŠ.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda će ove jeseni igrati u Grupi G Lige šampiona, protiv Mančester sitija, RB Lajpciga i Jang bojsa, epilog je jučerašnjeg žreba.

Brojne su reakcije, a jednu od njih je izneo i nekadašnji napadač Crvene zvezde i naše reprezentacije Darko Kovačević koji je optimista po pitanju Zvezdinih mogućnosti u ovoj grupi.

''Teška grupa za Crvenu zvezdu, ali ja sam optimista. Crveno-beli imaju jak tim koji može da se suprotstavi svakoj ekipi. Zvezda na Marakani može da igra i sa Lajpcigom i Mančester sitijem, a posebno Jang bojsima. Nikome neće biti lako da odnese bodove iz Beograda, a ni prolaz grupe nije nemoguć.

Jedini problem koji vidim za Zvezdu je prevelika dominacija u domaćem prvenstvu i to što nema dostojnog rivala. Potrebne su jake utakmice da bi se spremili za izazove u Ligi šampiona. Svi navijači Crvene zvezde mogu da budu presrećni što je klub učesnik najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, a to pokazuje da svaki sektor radi na pravi način, da se posluje domaćinski i da navijači mogu da uživaju'', izjavio je Kovačević za ''Republiku''.

Posebno je istaao jedan detalj za ponos kada je u pitanju predstojeći susret Crvene zvezde i Mančester sitija.

''Duel aktuelnog protiv bivšeg šampiona Evrope... Ova utakmica će svakako biti spektakl i kruna onoga što su ovi momci svojim radom i rezultatima zaslužili'', naglasio je Kovačević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke