Zvezdin minimalac za nastavak potere za Partizanom

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.10.2021.
20:40
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli u drugom poluvremenu rešili pitanje pobednika.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Iako je posle prvog poluvremena izgledalo da bi Nišlije večeras mogle da naprave probleme aktuelnom šampionu, nastavak meča je brzo otklonio takve dileme.



Crvena zvezda je na svom terenu savladala niški Radnički rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je El Fardu Ben u 53. minutu meča, posle lepe akcije Ivanića i Dionija, a Benu je ostalo samo da loptu potpuno neometan sa desetak metara sprovede u mrežu - 1:0.

Crveno-beli su ovom pobedom stigli do brojke od 32 boda, pet manje od vodećeg Partizana, ali uz utakmicu manje u odnosu na lidera na tabeli.

Zvezda je večeras nastupila u izmenjenom sastavu, a osim već duže odsutnih Kataija i Pavkova, u startnoj postavi nije bilo ni Kange, Sanoga, Degeneka.

Domaći tim je od početka imao inicijativu, stvarao prilike preko Stanića, Ivanića, Falka tokom prvog poluvremena, ali nisu uspevali da nađu put do mreže.

Gosti su pripretili samo u dva navrata. Prvo preko Mitrovića koji je oštro po zemlji šutirao iskosa sa desne strane, ali je Borjan odlično intervenisao, a u finišu poluvremena i preko Japanca Mićibućija.

U nastavku, Zvezda je rano postigla pomenuti gol, posle čega je rutinski odradila posao do kraja meča, uz još nekoliko propuštenih prilika.

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke