Zvezdin Mustafa se udružio sa Ohijem, evo šta to znači!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.01.2022.
23:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li je na vidiku novi napadački tandem?

Crvena zvezda
Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvena zvezda je pojačala napadačke redove ove zime, stigao je dugoočekivani Ohi iz Moldea, ali tu je sada i mladi napadač iz Gane Ibrahim Mustafa koji se na pripremama u Turskoj bori za svoje mesto u ekipi Dejana Stankovića.

Tek ćemo videti na pripremnim mečevima da li će Stanković na njega ozbiljno ačunati u drugom delu sezone, ali za sada se Mustafa sjajno oseća u Zvezdi.

''Lepo se osećam ovde. Nikada do sada nisam trenirao ovako, ali kao fudbaler morate bti spremni na sve što trener traži od vas. Sjajno je trenirati sa prvim timom Crvene zvezde i prava je privilegija to što mogu da se nađem na terenu zajedno sa ovim odličnim igračima. Osećam se sjajno i ponosno. Mnogo mi svi pomažu da se što bolje uklopim, kako na terenu, tako i van njega.

Sa Ohijem se mnogo družim, pa se polako uklapam. Na terenu stojimo blizu, pomaže mi kako da se pozicioniram i nađem na pravom mestu da postignem gol. To znači da može da mi pomogne da postignem što više golova'', izjavio je Mustafa za klupski sajt.

Prvi deo sezone odigrao je u Radničkom iz Semske Mitrovice i postigao sedam golova.
 
''Prvi deo sezone je bio odličan. Igrao sam dobro, pa su se samim tim i golovi nizali'', ističe Mustafa, koji je dao i jedno obećanje.
 
''Trener daje priliku mladim igračima. Sve što ostali rade, radimo i mi mladi. Učestvujemo u svemu, što nam mnogo pomaže. Spreman sam na sve. Ako se desi da sada dobijem priliku, daću sve od sebe, a ako ne, sačekaću sledeću, obećavam.
 
Tempo treninga je prilično jak, pa smo pomalo i umorni, ali sve je dobro isplaniramo, tako da imamo dovoljno vremena za odmor. Trudimo se da ga što bolje iskoristimo, kako bi bili što spremniji i odmorniji za naredne izazove'',
zaključio je Mustafa

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke