Zvezdin novajlija najavio ''osvetu'' Vojvodini!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2015.
23:19
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Mladi reprezentativac naše zemlje Srđan Plavšić se ove sezone pokazao kao pravo pojačanje ekipi Crvene zvezde i odmah se ustalio u startnoj postavi crveno-belih.

BETA/BETAPHOTO/ZARKO MILJANOVIC/EV
BETA/BETAPHOTO/ZARKO MILJANOVIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je u Srđanu Plavšiću dobila i na brzini i na kreativnosti u veznom redu i njegovo angažovanje jedan je od najboljih poteza uprave crveno-belih ovog leta.

On je, podsetimo, letos u Zvezdu došao iz subotičkog Spartaka, a s obzirom da u sledećem kolu crveno-beli gostuju upravo u Subotici, jasno je da će omaleni Plavšić biti u centru pažnje narednog vikenda.

Na tu temu Plavšić je govorio za ''Mondo'' i naglasio da se neće radovati golu, ukoliko ga bude postigao protiv Spartaka, iz poštovanja prema doskorašnjem klubu.

Veruje da će njegovi bivši saigrači biti silno motivisani da prekinu Zvezdinu seriju pobeda, ali smatra da će lider i pored toga upisati deveti uzastopni trijumf.

Međutim, Plavšić jedva čeka 13. kolo i duel Crvene zvezde i Vojvodine na Marakani. Više od svega želi da se baš protiv Novosađana upiše u strelce, a otkrio je i zbog čega.

''Govorili su da sam mali i da nisam za njih. Sada sam u Zvezdi i mislim da su shvatili da su pogrešili, mada, više se i ne obazirem na to. Spartak i Zvezda su mi pružili sve što Vojvodina nije'',
istakao je Plavšić, a prenosi ''Mondo''.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Thursday, 01.10.2015
10:34

Strasan igrac.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 29.09.2015
19:54

Svi nesto pricaju o Zivkovicu iz artizana kako je veliki talenati i predvidjaju mu blistavu karijeru kao vredi 4M i td. a ovaj mali je barem dva puta bolji od njega...

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 29.09.2015
13:49

Hajde komsije pa da vam to 13 kolo bude baksuzno.Znam(o) da cete laganeze dobiti Suboticane koji god sastav da izvedu.Ali protiv Vose necete pobediti,bar ne tako lako.

avatar
Tuesday, 29.09.2015
08:31

Zar ti nisi u voljenom klubu, zašto bi osvetio nekome ko nije jhteo da stane na put ostvarenju tvojih snova i želja

avatar
Ginola
Monday, 28.09.2015
23:45

Srki je igrao cesto protiv mog mladjeg burazera u mladjim kategorijama.Bio je kapiten svog godista u Vojvodini RMR.I tada se videlo da je predvidjen za veliku scenu.Posle nisam cuo za njega dok nije dosao do Spartaka.Dobar jako momak,vidjam ga po NS-u.