Zvezdin novi evropski spektakl, Marakana rasprodata!

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.08.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net

Izabranici Dejana Stankovića imaće veliku podršku u utorak.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i Makabija iz Haife koja se igra u utorak od 21 čas izazvala je ogromno interesovanje kod navijača.

To potvrđuje i informacija iz kluba da je stadion Rajko Mitić praktično rasprodat za revanš meč plejofa za Ligu šampiona, te da je ostalo još samo malo karata za južnu tribinu koje će u narednih nekoliko sati verovatno biti rasprodate.

"Obaveštavamo javnost da je stadion Rajko Mitić praktično rasprodat za meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija. U prodaji je ostalo još samo malo karata za južnu tribinu, koje će biti prodate u narednih par sati. Zbog ogromnog interesovanja i važnosti meča došli smo u situaciju kao nikada pre, da četiri dana pre meča karte budu rasprodate. Hvala našim navijačima na velikoj podršci", istakli su u Zvezdi za Tanjug.

Pet posto kapaciteta tribina u Ljutice Bogdana pripada gostujućim navijačima, pa Makabiju na konto toga sleduje 2.500 ulaznica.

Nema sumnje, videćemo još jedan evropski spektakl na Marakani, a ukoliko verujete u pobedu Crvene zvezde, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 1.77.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke