Zvezdin petogodišnji plan, polufinale Lige Evrope i još mnogo toga - Šta će biti sa Partizanom ako se ovo ostvari?

Autor: Darko Mitrović
petak 31.12.2021.
17:24
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Mogu li crno-beli to da osujete, možda već na proleće?

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Prvi put posle sedam godina, Crvena zvezda zimsku pauzu provodi iza Partizana na prvenstvenoj tabeli, ali na ''Marakani'' veruju u prolećni preokret i nastavak šampionskog niza koji je počeo 2018. godine.

Ali, u Zvezdi se neće zadovoljiti time, već žele da iz godine u godinu pomeraju granice svojih mogućnosti, pogotovo u Evropi, gde za to ima mnogo više prostora.

Na tu temu je, između ostalog, govorio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za ''Informer'' i otkrio novi cilj crveno-belih - polufinale Lige Evrope, pa i nešto više.

"Smeo bih da se kladim da će u narednih pet godina Crvena zvezda makar jednom igrati polufinale, recimo, Lige Evrope", izjavio je Terzić, koji je takođe naglasio da sebe i posle pet narednih godina vidi u Crvenoj zvezdi.

S obzirom da je ranije konstatovao da će napustiti sadašnju funkciju kada Zvezda ne bude prvak, ova najnovija poruka znači da je uveren u još pet uzastopnih Zvezdinih titula.

Partizanu je čestitao na jesenjoj tituli, ali...

"Napravljena su dva kiksa protiv Radnika iz Surdulice. To je nedopustivo. Pokazalo se da nam je veliki broj utakmica odvukao pažnju i da smo u te dve utakmice ušli sa određenom dozom potcenjivanja i kažnjeni smo gubitkom pet bodova.

Međutim, dva derbija donose šest bodova, tako da je i dalje sve u našim rukama.

Ako smo pravi i želimo da budemo šampioni, moramo da pobedimo Partizan u obe utakmice. Već vidim da slave, otvaraju šampanjac, prave žurke. S pravom, imali su izvanrednu polusezonu, čestitam im, ali ima još mnogo da se igra", istakao je Terzić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke