Zvezdin "poker" u mreži Mladosti GAT za perfektnu evropsku uvertiru!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.10.2022.
18:51
Izvor: Sportske.net

Raspoloženi ofanzivci "crveno-belih" danas.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu u 13. kolu Super lige Srbije pošto su u Novom Sadu savladali Mladost GAT rezultatom 4:0.

Tim iz Ljutice Bogdana tako je napravio odličnu uvertiru pred novi evropski izazov u vidu okršaja sa Ferencvarošem u okviru Lige Evrope.

"Crveno-beli" su već na početku meča imali priliku da povedu, ali je penal Pešića uspeo da pročita i odbrani Aleksa Milojević u šestom minutu.

Mladi čuvar mreže ipak nije imao ikakvu šansu šest minuta kasnije kada je Mirko Ivanić sjajnim udarcem sa više od 20 metara doveo "crveno-bele" u vođstvo.

Veliku priliku imao je nakon toga Pešić kada je glavom promašio gol, a povreda Milunovića kojeg je zamenio Pankova mogla bi da zabrine navijače.

U drugom poluvremenu, Milojević je ubacio Aleksandra Kataija i El Fardua Bena i to je bila dobitna kombinacija u 70. minutu kada je Srbin pogodio na Benovu asistenciju u akciji koju je započeo Kanga.

Mirko Ivanić upisao se u listu strelaca i u 84. minutu kada je posle kornera Bena rutinski savladao Milojevića, da bi tri minuta kasnije Gelor Kanga pogodio sa penala posle prekršaja nad Mitrovićem.

Osim dva pokušaja Arsića do kraja meča, Zvezda je prilično lako odradila posao i novom pobedom nastavila takmičenje u Super ligi Srbije na čijem je čelu sa 29 bodova.

Sa druge strane, Mladost GAT je pretposlednji sa osam bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke