Zvezdin recept: ''Dovodimo najbolje, a domaće''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2022.
09:13
Izvor: Sportske.net

Za sada je utisak da je Zvezda napravila pun pogodak u prelaznom roku.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Crvena zvezda je imala izvanrednu prošlu sezonu, iako nije ostvarila plasman u Ligu šampiona. Zato je u Ligi Evrope stigla do osmine finala, mogla je i još dalje uz malo sreće, a na domaćoj sceni je po drugi put uzastopno osvojila duplu krunu.

Ove sezone u klubu žele još više, a tokom prelaznog roka su uspeli da dodatno ojačaju ekipu koja sada izgleda još moćnije i utisak je da plasman u Ligu šampiona ne bi trebalo da izostane. Uz to, već posle četiri odigrana kola Zvezda ima čak sedam bodova više od Partizana, pa deluje da je i šampionska trka već rešena, što znači i direktan plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

Ono što je takođe veoma važno, pojačanja koja su angažovana ovog leta vrlo brzo su se uklopila. Kangva i Bukari su se ustalili u najboljih 11, uveliko postižu i golove, a odmah su debitovala i još tri domaća pojačanja - mladi Stefan Mitrović koji je stigao iz niškog Radničkog i povratnici iz inostranstva, iskusni Aleksandar Pešić i Nemanja Milunović.

Već u prvim mečevima ove sezone su pokazali da mogu mnogo da donesu Zvezdi, pa je trener Dejan Stanković na slatkim mukama oko sastavljanja tima.

Poslednjoj trojici domaćih pojačanja posvećena je i najnovija emisija Zvezda TV-a, pod radnim nazivom: ''Dovodimo najbolje, a domaće''.

Šta su Mitrović, Pešić i Milunović imali da kažu tim povodom pogledajte u prilogu sa Zvezdinog YouTube kanala.

U sredu od 20.45h će imati priliku da se istaknu i na evropskoj sceni protiv Pjunika u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je veliki favorit, a kvota u AdmiralBet-u na prelaz 1-1 iznosi 1.68.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke