Zvezdin sastav za Suduvu - Da li će Miloje promeniti tim koji pobeđuje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.07.2018.
22:07
Izvor: Sportske.net

Nemanja Radonjić zabrinuo navijače na treningu, ali...

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su odradili i poslednji trening pred revanš protiv Suduve, koji je na programu u četvrtak od 19:30h u Marijampolju.

Srpski šampion je prvi meč dobio sa ubedljivih 3:0, uz blistavu partiju, pre svih Nemanje Radonjića, novajlije Ebisilija i ostalih, pa u revanšu ne bi trebalo da bude problema.

I tu utakmicu, kao i prethodnu evropsku protiv letonskog Spartaksa (2:0), Crvena zvezda je počela u istom sastavu, a utisak je da trener Vladan Milojević nema razloga da i ovoga puta nešto bitnije menja.

Razlika je sada što se od povrede oporavio napadač Nikola Stojiljković, koji je nastupio i u nedelju protiv niškog Radničkog i izvesno je da će i u Litvaniji dobiti priliku, ali po svoj prilici u drugom poluvremenu.

Zato treba ponovo očekivati trio Radonjić - Ben - Milić u ofanzivnoj liniji tima, iako se dvostruki strelac iz prvog meča Nemanja Radonjić tokom treninga požalio na lakšu povredu. Ipak, on će biti spreman sutra i najverovatnije će ponovo biti među starterima.

Problema sa laktom imao je i golman Milan Borjan posle utakmice sa Radničkim, ali i on uverava da će sve biti u redu i da je spreman za duel u Litvaniji.

Prema tome, ovako bi sutra trebalo da izgleda startnih 11 Crvene zvezde.
-
Crvena zvezda sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Wednesday, 01.08.2018
11:42

Nadam se da će ići na pobedu i osvajanje bodova za nacionalni koeficijent. To je mnogo bitno i svakoj utakmici treba prilaziti maksimalno iz tog razloga. Isto važi za Partizan, Spartak i Radnički. Ne igraju samo za sebe, ima veći interes u svemu tome.

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 01.08.2018
02:36

Joveljića od 1. minutađ