Zvezdin šlag na tortu u letnjem prelaznom roku - ''Šilja'' Pešić!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.07.2022.
22:19
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Još samo malo...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je vrlo brzo ovog leta angažovala dva velika pojačanja - Kingsa Kangvu u veznom redu i Osmana Bukarija na krilu, ali tokom priprema se kao najveći problem u Zvezdinoj igri pojavila - neefikasnost.

Uz to, Ohi i Pavkov su imali problema sa povredama, pa se kao prioritet pred početak nove sezone nametnulo i angažovanje još jednog klasičnog špica.

U medijima se pominjalo nekoliko imena, poput Slovenca Šporara, ali izgleda da će se na ''Marakani'' ipak odlučiti za provereno rešenje - Aleksandra ''Šilju'' Pešića, preneo je ''Sportklub''. Isti izvor navodi da se sa Pešićem već pet dana vode intenzivni pregovori i očekuje se da se vrlo brzo postigne konačan dogovor, iako fudbaler ima još godinu dana ugovora sa Karagumrukom.

On je u maju napunio 30 godina, a prošle sezone je odlično igrao u turskom Karagumruku, gde je postigao 14 golova na 31 odigranoj utakmici.

To je podstaklo ljude iz Zvezde da ponovo kontaktiraju odličnog napadača i pokušaju da dogovore njegov povratak u Crvenu zvezdu posle četiri godine.

Pešić je prethodno Zvezdin dres nosio u sezoni 2017/18 i postigao 25 golova na 35 odigranih mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke