''Zvezdin trener i komunikacija imidža''

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2022.
22:00
Izvor: Sportske.net

Nova tema na ''Marakani'' na drugom Zvezdinom forumu.

Screenshot/YouTube/Zvezda TV
Screenshot/YouTube/Zvezda TV

Povezane vesti

Crvena zvezda je u Medija centru stadiona ''Rajko Mitić'' organizovala drugi po redu Zvezdin forum, ovoga puta na temu iz naslova - ''Zvezdin trener i komunikacija imidža''.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, Zvezdin forum je usmeren na edukaciju trenera svih 35 klubova u okviru sportskog društva, od pionira do seniora u ženskoj i muškoj selekciji koji će posle održanih sedam tematskih modula dobiti i sertifikat ''Zvezdin forum''.

Ovaj panel je sadržao i predavanje dr Borislava Miljanovića, osnivača i direktora regionalne komunikacijske grupacije ''Represent System'', a prisutnima, među kojima je bio i šef stručnog štaba Crvne zvezde Miloš Milojević, najpre se obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

''Ovo je drugi panel Zvezdinog foruma sa jako interesantnom temom, jako važnom zbog kompletnog imidža Crvene zvezde u javnosti. Zbog načina na koji treba da komunicirate, kako sa spoljnim svetom, tako i sa igračima. Mi svi zajedno kreiramo imidž Crvene zvezde, imamo veliku obavezu kako će narod percipirati sa ogromnim brendom koji smo nasledili, a treba dalje da ga razvijamo'', rekao je Terzić na početku foruma.

U nastavku pogledajte prilog sa Zvezda TV-a o Zvezdinom forumu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke