Zvezdina "audicija" za pojačanja - U igri i Argentinac, prvi stiže Srbin!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Veliki broj imena povezan je sa crveno-belima u prethodnom periodu. Na spisku potencijalnih pojačanja nalazi se i Argentinac, Srbin prvi stiže na "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Do kraja fudbalske sezone u Srbiji ostalo je sedam dana tako da rukovodstvo novog šampiona uveliko radi na predstojećem prelaznom roku tokom kojeg bi trebalo angažovati pojačanja za evropske kvalifikacije.

Angažovanje novih igrača zavisiće i od odlazaka ali se na osnovu imena koja su dovedena u vezu sa Crvenom zvezdom može zaključiti da će se srpski šampion dobrano pojačati.

Ponovljeno je više puta, prioritet Crvene zvezde biće angažovanje igrača koji će kvalitetom doneti ekipi ono što su u prvom delu sezone na izmaku donosili Gelor Kanga i Ričmond Boaći.

Prethodnih dana pisali smo da su kandidati za pojačanja u veznom redu Milan Jevtović, Marko Marin, Zdravko Kuzmanović, Dejan Meleg ali se piše i o Slobodanu Medojeviću koji je ugovorom vezan za nemačkog drugoligaša Darmštad.

Nedavno je bilo reči o tome da je Dejan Meleg (23) već dogovorio dolazak u Crvenu zvezdu, a tu informaciju potvrđuje i današnje izdanje "Sportskog žurnala". Bivši fudbaler Vojvodine navodno će biti prvo pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku jer ga od potpisa za Zvezdu deli raskid saradnje sa Kajzerisporom u kojem je čitave sezone bio višak.

Kada govorimo o potencijalnim pojačanjima u navali tu je situacija nešto kompleksnija jer se svakog dana pojavljuju nova imena koja se navodno nalaze na listi želja Zvezdinog sportskog sektora.

Andrija Pavlović je realizovao transfer u Rapid iz Beča tako da je ispao iz kombinacije, ali se zato čini da je Zvezda blizu angažovanja drugog bivšeg napadača Čukaričkog koji je sezonu na izmaku proveo u Turskoj.

Pretpostavljate, reč je o Nikoli Stojiljkoviću (25) koji bi u klub stigao kao zamena za Aleksandra Pešića. Najbolji strelac Crvene zvezde najverovatnije će napustiti klub na leto, a trener Vladan Milojević veruje da bi momak koga je trenirao u Čuki bio idealna zamena.

Problem u slučaju Nikole Stojiljkovića predstavljalo bi obeštećenje jer Braga jeste spremna da ga pusti, ali ne ispod svake cene. Pominje se cifra od milion evra, ali je u opticaju i plaćena pozajmica koju će u Zvezdi želeti da izbegnu ukoliko to bude bilo moguće.

Kada su u pitanju napadači stranci za sada smo dobili tri imena. Kolumbijac Migel Anhel Muriljo je davnašnja želja, u priči je i napadač Brendbija Temu Puki, a "Žurnal" prenosi da je Zvezdi zanimljiv i fudbaler Union Santa Fea iz Argentine.

U pitanju je Franko Soldano (24) koji za Union Santa Fe nastupa od 2014. godine i čija se cena na specijalizovanom sajtu "transfermarkt" procenjuje na neverovatnih 5 miliona evra, što sigurno nije cena koju Zvezda može da plati. Ukoliko su podaci na "mreži" tačni, Soldano je ugovorom vezan za sadašnji klub do 2020. godine tako da će biti zanimljivo videti koje su Zvezdine opcije za angažovanje ovog fudbalera.

Činjenica je da se radi o kvalitetnom igraču koji bi imao veliki motiv u Crvenoj zvezdi zbog činjenice da bi dobio priliku da se prikaže u evropskom izlogu i kasnije ostvari unosan transfer.

Crveno-beli nemaju mnogo vremena. Nova sezona za Zvezdu počinje početkom jula što znači da će se ekipa okupiti već u drugoj polovini juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 10.05.2018
17:14

Murilja pre svih dovesti jer je najbolji centarfor.

avatar
Brajkoo
Thursday, 10.05.2018
16:43

Ono kada dugujes 6 mil, vratis 1 a drzava ti oprosti 5...e onda mozes da dovedes koga hoces

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Thursday, 10.05.2018
17:29

ono kad vratis glavnicu a otpisu se kamate,nismo mi krivi sto ti ne razumes nista

avatar
Thursday, 10.05.2018
15:58

Trebalo bi da prestanemo da sudimo o igračima sa video klipova. Da snime igrača I najbolje poteze igrača iz TEK Velikih crljana može da izgleda opako, tip zvezda u usponu, a ono neki frajer sa kraćom nogom, koji je dao 3 gola u celoj karijeri.....

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 10.05.2018
13:40

Samo spekulisete po celu godinu,i kad je prelazni rok i kad nije prelazni rok vi pisete ovaj ide tamo onaj ide vamo,nekada je pametnije nista ne pisati nego pisati da bi se pisalo.

avatar
Petar_83
Thursday, 10.05.2018
16:54

Ha ha, naravno, samo moras da imas u vidu da je danas klik na neku vest vaznije od bilo cega drugog. Znaci, nije bitno sta se pise i kako se pise, smao je vazno da stave bombastican naslov da bi mi to otvorili. A unutra? A, pa pravi novinari su davno izumrli...

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 10.05.2018
18:31

Najvise sam razocaran zurnalom,sad jedino sportklub i sos daju sto posto tacne vesti

avatar
Doktor Trax
Thursday, 10.05.2018
10:12

Top igracina ovaj Soldano, do sad mi je najjaci igrac sa kojim se povezujemo covek daje golcine a ne neke postavljene noge na tudji centarsut i golovi iz penala. Ovaj kad bi dosao bilo bi vrh.

avatar
Petar_83
Thursday, 10.05.2018
16:57

Ha ha, postavljene noge , tu mislis na tandem Srnic-Pesic? Ja to svima pricam vec godinu dana, ali kazu da se ne razumem u fudbal, kao Srnic klasa, ovo-ono...Sad cemo da vidimo gde ce da odu on i Pesic, klase nad klasama... Najsmesnije mi za Srnica, gurali ga da ga prodaju, niko ga nije hteo i on produzi ugovor na jos godinu dana i posle da izjavu kako dileme nije bilo, Zvezda je moja ljubav...Aha, vazi.