Ovako izgleda Zvezda sa dva paklena pojačanja, ovo je tim za Ligu šampiona?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.12.2021.
10:26
Izvor: Sportske.net

Zvezda radi na pojačanjima...

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je u osmini finala Lige Evrope i recimo da je cilj u Evropi ostvaren, ali onaj glavni cilj jeste osvajanje šampionske titule u Srbiji.

Partizan je ovoga puta daleko ozbiljniji nego prošle sezone, Aleksandar Stanojević je uveo svoj sistem rada koji je sjajan, pa i Crvena zvezda ima problem više.

Zbog toga uprava radi na dovođenju pojačanja, prvo je praktično već tu, Ohi Omoižuanfo je završio sezonu u Norveškoj i dolazi da nadomesti ono što je falilo, a to su golovi.

Pavkov, Rišairo, Dioni i Lazetić nisu bili toliko golgeterski raspoloženi ove polusezone, igrali su po sistemu toplo-hladno i jasno je da je Dejanu Stankoviću potrebna konstantnost napadača.
Sa druge strane, stiže i osveženje u odbrani, Arboleda je na pragu prelaska u redove Crvene zvezde. Kolumbijac je završio svoju misiju u Šerifu, odigrao sjajno i u Ligi šampiona, pokazao da se radi o fantastičnom igraču i uprava crveno-belih se nada da će uspeti da privoli ovog momka da stigne u Ljutice Bogdana.

Kako će izgledati najjači tim Crvene zvezde u nastavku sezone?

Borjan definitivno na golu, očekujemo trojicu u poslednjoj liniji gde bi mogli da budu Arboleda, Dragović i Eraković, Rodić i Gajić su bekovi, vezni Sanogo i Kanga, i napred Katai, Ivanić i u samom špicu Ohi.

Kako vam se čini ovakav tim?

Klupa je takođe fantastična, tu su Pankov, Gobeljić, Krstičić, Srnić, Falko, Ben, Pavkov... 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke