Zvezdina filijala našla novi biser - Papi Sire Mbao!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.03.2023.
23:48
Izvor: Sportske.net

Već je počeo sa treninzima, a Beograd mu se dopao na prvi pogled.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle odlično obavljenog posla sa talentivanim Falu Folom koji je iz Grafičara otišao u francuski Rems, Zvezdina filijala je ovih dana promovisala još jednog mladog fudbalera iz Senegala.

U pitanju je 18-godišnji štoper Papi Mbao Sire koji je pojačao ekipu Grafičara, a stigao je iz akademije Afpak iz koje je svojevremeno došao i pomenuti Falu Fol.

Na Sireu je sada da potvrdio svoj potencijal i nametne se u Grafičaru, a onda će mu se otvoriti brojne mogućnosti.

''Srećan sam što sam u Grafičaru, klubu koji je u našoj akademiji u Senegalu prepoznat kao mesto gde talentovani fudbaleri imaju priliku da se pokažu.

Sve najbolje o klubu, saigračima i porodičnoj atmosferi sam čuo od mog prijatelja Falu Fola i nisam se dvoumio kada se ukazala mogućnost da dođem u Beograd.

Konkurencija u timu je zaista dobra, ima dosta talentovanih i kvalitetnih igrača u odbrani, ali to može samo da me raduje, jer ćemo jedni druge da motivišemo i da zajedno napredujemo.

Utisci o Grafičaru i Srbiji su mi veoma pozitivni, uživam ovde, trudim se da svakog dana nešto novo naučim, i radujem se daljim treninzima i radu sa ekipom", rekao je Sire, a prenosi klub.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke