Zvezdina filijala u baražu za Superligu, i Partizanov ''dželat'' je blizu!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.05.2023.
21:01
Izvor: Sportske.net

Danas su ostvarili očekivane pobede.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

IMT i Železničar iz Pančeva su već obezbedili direktan plasman u Superligu,  a ono što je sada najzanimljivije je koje dve ekipe će se kroz baraž boriti za ulazak u elitno društvo.

Ekipa Grafičara je danas postala siguran učesnik baraža, posle pobede na svom terenu nad Novim Sadom rezultatom 2:0, u utakmici 35. kola Prve lige Srbije.

Ivelja u 12. i Dimitrić u 52. minutu su bili strelci za Grafičar koji sada ima 57 bodova na trećem mestu, pet više od Radničkog iz Sremske Mitrovica i sedam više od petoplasiranog Jedinstva sa Uba koje ima i meč manje. Iako teoretski Jedinstvo može da prestigne Grafičar, Zvezdina filijala će sigurno osvojiti treće ili četvrto mesto, jer će do kraja Radnički i Jedinstvo igrati u međusobnom duelu, pa neće moći da ostvare sve pobede.

Radnički je danas bio još ubedljiviji, savladao je imenjaka iz Beograda sa 5:0 na svom terenu, ali je imao i igrača više od 36. minuta.

Đorđević i Petrović u prvom, odnosno Ilić, Ignjatović i V. Petrović su bili strelci golova za ekipu iz Sremske Mitrovice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke