Zvezdina filijala u TV prenosu pred kragujevačkim ''Đavolima''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2020.
22:08
Izvor: Sportske.net

Najzanimljiviji fudbalski događaj koji nas očekuje tokom sutrašnjeg dana u našoj zemlji.

Nenad Kotlajic/fkradnicki.com
Nenad Kotlajic/fkradnicki.com

Povezane vesti

I Prva liga Srbije polako ulazi u samu završnicu, a deluje da su se izdvojile četiri ekipe koje ćemo naredne sezone gledati u Linglong Superligi.

Ako se obistine najave da Zvezdina filijala Grafičar neće otići u najviši rang, bez obzira na plasman, onda je jasno da su najbliži ostvarenju cilja ekipe Metalca, Zlatibora, Kolubare i Bačke.

Videćemo kakav će epilog biti na kraju, ne treba odbaciti ni neko novo odustajanje, ali o tom potom.

Ono što nas sutra očekuje jeste zanimljiv fudbalski događaj u Kragujevcu, gde će se sastati domaći Radnički 1923 i pomenuta ekipa Grafičara.

Kragujevčani će na ''Čika Dači'', uz podršku svojih vernih ''Crvenih đavola'' dočekati Zvezdinu filijalu, a početak meča zakazan je za ponedeljak u 17:30h, uz obezbeđen direktan TV prenos na TV Arena Sport 1.

Kragujevčani su u prošlom kolu razočarali, poraženi su sa 2:1 od poslednjeplasirane Budućnosti iz Dobanovaca, ali ni Grafičar nije pobedio, igrao je bez golova sa Bačkom, pa će i jedni i drugi želeti da poprave utisak.

Inače, danas su odigrane još dve utakmice 28. kola, Metalac je na svom terenu savladao ekipu Budućnosti iz Dobanovaca sa 1:0, a Smederevo i Žarkovo su igrali nerešeno, rezultatom 3:3.
-
Derbi baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke