Zvezdina najveća želja - Fudbaler Intera!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.05.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Da li će imati dovoljno snage da ga dovedu?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda pokušava da sastavi tim dostojan Lige šampiona, jedan od osnovnih ciljeva za sledeću sezonu jeste učešće u elitnom društvu, a za to je potrebno već sada imati kostur ekipe i pojačanja koja su vredna pomenutog takmičenja. 

Definitivno jedan od igrača koji može pomoći jeste i Marko Arnautović koji se neretko u prelaznim rokovima pominje kao rešenje za Zvezdinu ofanzivu. 

Ovaj 35-godišnji Austrijanac sa srpskim pasošem bi mogao da bude novo pojačanje za tim Vladana Milojevića, a "Informer" prenosi da su kontakti odavno već uspostavljeni i da bi jedan od glavnih aktera u čitavoj priči mogao da bude Aleksandar Dragović, sadašnji prvotimac Crvene zvezde i dobar prijatelj Arnautoviću. 

Arnautović ima ugovor sa Bolonjom, ali je ove sezone na pozajmici u Interu koji ima obavezu da ga otkupi na kraju ove sezone i da potpiše ugovor sa njim do 2025. godine. 

Najveći problem za Crvenu zvezdu nije obeštećenje, Inter bi ga pustio po veoma povoljnim uslovima, već se radi o plati igrača koja je za sledeću sezonu u Interu 3.850.000 evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke